Posiadacze najnowszej płyty również - jestem przykładem aż świecę
ulubiony utwór to melancholijne "dla Ciebie".. a zaraz po nim wszystkie inne. Myslovitz to formacja którą lubią i młodsi i starsi.. moja mamusia też jest przykładem aż świeci
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 10-08-2006, 16:12
Antidote napisał/a:
Są fani, są
Posiadacze najnowszej płyty również - jestem przykładem aż świecę
ulubiony utwór to melancholijne "dla Ciebie".. a zaraz po nim wszystkie inne. Myslovitz to formacja którą lubią i młodsi i starsi.. moja mamusia też jest przykładem aż świeci
pozdrowienia
Moja mamusia tez ich lubi,zawsze jak słucham to przychodzi i robi głosniej,no chyba ze słucham juz którąś godzine to jej entuzjazm przechodzi Ja mam szczególny sentyment do utworu "Dla Ciebie" bo ktos mi go kiedys napisał z dedykacją Pozdrawiam
Wysłany: 10-08-2006, 21:16
jakkolwiek napisał/a:
Nie lubię, za teksty. Wg. mnie sa banalne, malo odkrywcze i ogolnie oklepane. Ja tam wole o Szatanie.
Nie obrażając absolutnie ciebie,ale dla mnie teksty o szatanie są dziecinne- moze jak bym miała 12 lat to by mnie podniecały. A Myslovitz są życiowe i moim zdaniem bardzo głębokie.
Wysłany: 11-08-2006, 10:06
jakkolwiek napisał/a:
juna napisał/a:
ale dla mnie teksty o szatanie są dziecinne- moze jak bym miała 12 lat to by mnie podniecały. .
Nie obrażając ciebie. to była ironia.
juna napisał/a:
A Myslovitz są życiowe i moim zdaniem bardzo głębokie
banalne.
Eee wcale nie była to ironia, choc mogłaś to tak odebrać- chodziło raczej o to, ze coś co mnie nie rusza, a nawet śmieszy,może być fajne dla Ciebie i ja to szanuje.
banalne- zalezy co dla kogo jest banalne. Dla mnie banalne sa teksty Beaty Kozidrak, choć nie musza byc dla każdego.
Wysłany: 18-03-2007, 10:07
Lubię ich bardzo.
Moje ulubione kawalki to "ksiazka z droga w tytule"- jeden z bardziej optymistycznych kawalkow, 'papierowe skrzydla', 'alexander' 'fikcja jest modna' oraz ' w deszczu malenkich zoltych kwiatow'. Bardzo lubie ich najnowsza plyte, w niektorych utworach slychac brzmienie starego dobrego Myslovitz. Nie przepadam niestety za płytą z rybami w tytule- byla najbardziej dziwaczna, za bardzo eksperymentalna jak dla mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum