Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 09-08-2006, 16:04 Myslovitz
Chciałam się zorientować (tak z czystej ciekawości) czy na forum sa fani Myslovitz? Ja jestem ich wielka fanką. Słucham ich od dawna i moje "emocje" podczas słuchania piosenek nic nie opadają. A jezeli znajda się osoby zorientowane w temacie, to moze od razu napiszcie jak wam sie podoba najnowsza płyta? bo ja byłam na koncercie ja promującym i zaraz po tym sie w nia zaopatrzyłam bo rzecz jasna mi sie spodobała, chociaż moja ulubiona płyra myslo to "Miłość w czasach popkultury".A wasza ulubiona pioseneczka?. Oj chyba sie rozpisałam
Wielką fanką nie jestem, bo wolę ostrzejszą muzykę, ale czasem słucham. Podoba mi się płyta "Myslovitz" i "Z rozmyślań przed śniadaniem" za teksty, które wg mnie są tam świetne i "Skalary, mieczyki, neonki" za muzykę, bo super się słucha. A z ostatniej płyty podoba mi się "ściąć wysokie drzewa" ogólnie za tekst i muzykę. średnio podoba mi się "Korova Milky Bar" i "Miłość w czasach popkultury" bo tu mi już troszkę komerchą zaleciało...
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 09-08-2006, 16:48
A jak juz was pytałam o ulubione piosenki to i swoje napisze:
-"gdzieś"
-"noc"
-"alexander"
-"Peggy Sue nie wyszła za mąż"
-"acidland"
-"długość dzwieku samotności"- kazdy chyba to lubi:)
-'miłość w czasach popkultury"-cała płyta mi sie podoba
-"dla Ciebie"
-"Kraków"
-"Wieża melancholii"
-"man of glass"
-"ksiązka z drogą w tytule"
i jeszcze wiele innych ale to tak przykładowo było:)
[ Dodano: 09 Sie 2006 05:50 pm ]
Alicja napisał/a:
Wielką fanką nie jestem, bo wolę ostrzejszą muzykę, ale czasem słucham. Podoba mi się płyta "Myslovitz" i "Z rozmyślań przed śniadaniem" za teksty, które wg mnie są tam świetne i "Skalary, mieczyki, neonki" za muzykę, bo super się słucha. A z ostatniej płyty podoba mi się "ściąć wysokie drzewa" ogólnie za tekst i muzykę. średnio podoba mi się "Korova Milky Bar" i "Miłość w czasach popkultury" bo tu mi już troszkę komerchą zaleciało...
o włąsnie zapomniałąm ze jeszcze "ściac wysokie drzewa" tez bardzo lubie. ja kiedys wolałam ostrzejsza muze,ale ostatnio troszke sie wyciszyłam. jednak myslovitz cenie jeszcze bardziej za teksty.
Lubię. Ale to głównie za sprawą ostatniej płyty. Wcześniej jakoś za nimi nie przepadałam, mogłam posłuchać alle nie żeby być ich fanką.
Bardzo podobają mi się teksty ich piosenek. Mi np. dają wile do myślenia. Potrafią też wprawić mnie w dobry nastrój.
Z ulubionych piosenek to:
-"Spacer w bokserskich rękawicach"
-" Długość dzwieku samotności"
- "Zle mi się śni"
- "Chciałbym umrzeć z miłości"
i inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum