Zauważyliście taką rzecz, że jeśli wyjdzie kolejna część filmu/bajki jest ona trochę mniej interesująca od pierwszej...albo mi się tak wydaje albo tak jest..co o tym sądzicie
Poprostu robi sie kicz i komercha Zauwazylem ze przy kontynuacjach bajek disneya pacuja chyba uposledzeni animatorzy, bo robia z oryginalnych postaci kaykatury
choidz o chęć szybkiego zysku, film nie potrzebuje wtedy jakiejś ogromnej reklamy bo juz ma jakiś tam zwolenników. Pozatym 'drugie części' sa zwykle gorsze bo odpada element zaskoczenia z jedynki- znamy juz świat, bohaterów itd to taki mission pack posługując się językiem z gier
oczywiście sa chlubne wyjątki pokroju Kill Billi, gdzie obie części kozaczą ale wyjątek potwierdza regułe
Zauważyliście taką rzecz, że jeśli wyjdzie kolejna część filmu/bajki jest ona trochę mniej interesująca od pierwszej...albo mi się tak wydaje albo tak jest..co o tym sądzicie
w wiekszosci tak jest , jednak sa wyjatki - pila II podobala mi sie o wiele bardziej niz jedynka...
_________________ Myślę więc jestem... i znikła... ];->
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum