Czy ktoś zna jakąś stronkę gdzie można zobaczyć zdjęcia satelitarne miast albo najlepiej dzielnic miast lub ulic??? :566: Wiem, że istnieje taka stronka, ale nie mogłam jej znależć i... nadal nie mogę. Jeśli ktoś ma do niej dostęp niech podaje linki:)
Z góry wielkie dzięki:*
PZDR*
p.s. sorry., że tutaj, ale zupelnie nie wiedzialam do jakiego dzialu ten temat przyporzadkowac
Ostatnio zmieniony przez Karo 03-06-2006, 13:10, w całości zmieniany 2 razy
mhm... ale... Google Earth jest po angielsku niestety;/... zreszta podjete przeze mnie proby znalezienia tam czegokolwiek poszly na marne... nawet nie wiem, gdzie tam znalezc to, czego potrzebuje...
z kolei na Google Maps znalazlam, ale malo widoczne;/...
ale dziekuje:)
moze ktos zna jeszcze cos? albo chociaz umie poslugiwac sie Earthem?
Google Earth to program... ściągasz go i tam masz zdjęcia całego globu... coś mi sie wydaje że szukałaś zdjęć na stronie do której ci link podał Didek, czy niemam racji
Właśnie 2 dni temu chyba znalazłem te google maps i całkiem fajna sprawa. Warszawa jeszcze ładnie wygląda, ale mój Kołobrzeg już gorzej (niewyraźnie). Mimo to czasami na pewno będę tam zaglądam, żeby pooglądać kolejne miasta
[ Dodano: 12 Lip 2006 11:34 am ]
Właśnie 2 dni temu chyba znalazłem te google maps i całkiem fajna sprawa. Warszawa jeszcze ładnie wygląda, ale mój Kołobrzeg już gorzej (niewyraźnie). Mimo to czasami na pewno będę tam zaglądał, żeby pooglądać kolejne miasta
a wiecie moze jak często są aktualizowane zdjęcia na maps.google
też mnie to interesuje.
ale myślę, że nie często, bo na zdjęciu satelitarnym, na podjeździe pod domem mojej siostry stoi czarny samochód, który mieli półtora roku temu...
;p
Imię: h-noolka
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2006 Posty: 87 Skąd: z nienacka
Wysłany: 26-08-2006, 16:07
ze tak powiem wszystkie znane przeze mnie zostaly juz wypisane; ta na google jest baaaardzo fajniutka, tylko mam problemy z odnalezieniem takich miejsc czy rzeczy jak np sfinks . . .:D:D xD xD
_________________ hanoolka.blog.onet.pl
1. Admin ma zawsze rację
2. Jesli twierdzisz, że nie ma racji, patrz punkt 1
3. Uwierzę w to, gdy będę jednym z nich
Meine Wunderwaffe lepsze niż Luftwaffe, jst bardzo ciekafe w co nim trafe!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum