Wysłany: 20-10-2003, 07:19
Natomiast moje hobby jest zwiazane z SAMOCHODAMI ... Ja uwielbiam jezdzic samochodami (szybko) cos tam porobic w silmiku, jakis maly tiuning i itp tez bardzo lubie motory ostatnio moj kolega z klasy przyjechal na swim scigaczu to byla jazda bez trzymanki
Wiecie co, zginać to można wszędzie nawet na prostej drodze gdzie człowiek najmniej się spodziewa, ale faktycznie najwięcej jest wypadków samochodowych
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Wysłany: 21-10-2003, 19:59
Oj tak to co Matyas pisze to cala prawda moja kuzynka 26 lat ( cos okropnego a 10 sierpnia (w moje urodziny) dobry moj kolega pewien Marcin zostal potracony przez samochod przez 2 miesiace byl w spiaczce prawie caly polamany wodniak w mozgu .... teraz lezy w Sosnowcu mam nadzieje ze tam go uratuja bo szkoda by bylo chlopaka fajnie z nim idzie sie nabijac
Wysłany: 21-10-2003, 21:31
Oj tak Charming chociaz Tarnowskie Góry to jest pesta w porownaniu do Sosnowca to jest u nas takie cos jak "Hala Targowa" cos w rodzju bazaru wszusatko tm idzie kupic (bez alkoholu) i tam bardzo duzo ludzi chodzi szczegolnie starsze panie i nie maja takich szybkich ruchow aby przejsc przez ulice a samochody tez nie potrafia stanoac w miejscu zaraz po nacisnieciu HAMULCA a wiec trzeba tam zrobic swiatla i moze bedzie gut
A ja interesuję sie Technologią informatyczną. Lubię bawić sie kodami na moich stronach, ale jeszcze żadniej nie mam na serwerze :roll: Lubię bawić sie problemami komputerowymi, czyli uwielbiam naprawiać jakieś usterki u tym podobne. Często sobie grzebie w kompie. Lubię także upiększać pulpit.
Godzinami siedze przed kompem. A ostatnio siedze ciągle w necie, albo sobie gram w lepsze gry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum