Ten człowiek jest jakiś chory. Wszystko u niego musi byc super. Super Forum, wkrótce najlepszego portalu, porozmawiamy tu o wszystkim. Super forum z domyslnym stylem PHPBB, super forum z logiem PHPBB, super portal ze zjebanym admine, jportalem i ściągnieta skórką. Wszystko jest super
[ Dodano: 03 Paź 2004 06:37 pm ]
A jak weszłem na jego strone to myslalem ze sie zzygam. Różowe tło. Gosciu na niczym sie nie zna! Nie mam nic do Front Page, ale załozyciel super portalu super Mondzio chyba zna html-a ...
[ Dodano: 03 Paź 2004 06:40 pm ]
a jakie pasonujące dyskusje na forum
fajna zabawa my w zerówce wąchalismy grupowo klej dla zabawy i zeby zobaczyc jaki ma zapach
hmm.. zdaje mi się że tamte kleje co wąchaliście nie mają nic wspólnego z tym co ludzie wąchają
To co wachali to klej biurowy, a ci co naprawde wachali klej moze kiedys tez od tego zaczynali ;P, oni to juz wąchają towar z wyzszej półki (butapren). pamietam jak u nas w szkole (podstawówce) zdarzyło się, ze ktos starszy nie wiadomo jakim cudem znalazł sie w szkolnej ubikacji i dorwał jednego z dzieciaków i kazał mu waczać klej. Podobała mi sie wtedy natychmiastowa reakcja dyrektorki, która zakazała wychodzic na przerwy klasom od 1-4, mogliśmy wychodzić do ubikacji na lekcji, po tym jednym incydencie nastepne sie nie powtórzyły.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
hmm klej ... właściwie to jest beznadziejne ... nigdy tego nie robiłem i nie mam zamiaru.
To jest tak jak np ćpanie gazu. Nie wiem jak to jest dokładnie z klejem ale z gazem jest tak że najpierw zaczynasz widzieć mgłe w oczach później czujesz się słabo ... a następnie śmiejesz się z byle czego ... to jest z czasem niebezpieczne dla zdrowia tzn ja opisałem sytuacje jak się bierze dużo tego gazu bo przy małych ilościach to tylko się śmiejesz. Ja odradzam bo znam osobe która tak robi ... i dla mnie to jest świństwo.
Ja wacham klej, jak przez wypadek nasunie mi sie obok nosa:))) Oczywiscie jest to jedno wachniecie, nic poza tym. Jeden klej mial nawet ladny zapach, ale wiedzialem, ze to uzaleznia, wiec nie probowalem dalej ))
klej to najgorszy narkotyk nie dosc ze jest strasznie silny to na dodatek wdychasz go trzymajac w jednorazowce okropny widok i wogle straszne jezeli nalogowo wdycha klej to troche sie stoczy
________
Solid- nie przeklinaj w postach, a jeżeli naprawde musisz to używaj gwiazdek np. ku**a, ok ? pozdro -
Maverick
.......................
no to kur*wa zajebi*scie
-nikomu to jakos nie przeszkadza, a i cenzury na forum tez nie ma więc wara...chcecie cos z tym zrobic? Dajcie cenzure tak na innych sztywnych portalach. Ok?
....pozdro.....
PS.Nie lubie jak edytuje mi sie posty. Od czego masz PW?
Solid
_________________ ....
Ostatnio zmieniony przez Solid 29-06-2005, 18:00, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum