plomien 81 doje.... tedemu i nie ma o czym mowic chociaz poziom tego beffu byl slaby a tede chcial po prostu wiekszego rozglosu i znalazl sobie onara bo myslal ze sie go ktos przestraszy niestety nie ma tak dobrze i latwo
ja znam te pojęcia i to nie z neta, za to ty mogłabyś wykonać ten wysiłek i wpisać w taki biały paseczek na górze przeglądarki coś w stylu www.wikipedia.pl albo nauczyć się obsługiwać google... Może to dla ciebie zbyt skomplikowane?
Definicja freestyle'u w Wikipedii jest beznadziejna, więc najprościej - freestyle to taka muzyczna improwizacja, czyli rymowanie bez wcześniejszego przygotowania, "prosto z głowy".
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-08-2006, 11:19
hej mam prosbe jak sie nazywa utwor MORWA w ktorym jada na Nowatora??? Ogolnie dla mnie dissing to skrajny debilizm, raperzy dowartosciowuja sie w ten sposob... Podajcie ten tytul jak znacie...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Dissów mam już dość. Kto siedzi w undergroundowej scenie krakowskiej, ten wie o co chodzi. Żadnych nowych sensownych kawałków, a dissy jak na zawołanie. Najlepszy beef to oczywiście Płomień vs Tede, gdzie Płomień nieznacznie przeważa. Nowatora nawet nie liczę bo to jego "buuuszku" to jakaś parodia, choć "Usiądź Jak Stoisz" jest już całkiem niezłe.
Ostatnio zmieniony przez Cyr4x 08-08-2006, 10:32, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum