Stare Polskie komedie sądobre ale w większości mi się jużprzejadły. Np. jakby policzyć, co roku na samych programach Polsat, TvP1, TVP2, 15 razy puszczają Samych Swoich.
Stare Polskie komedie sądobre ale w większości mi się jużprzejadły. Np. jakby policzyć, co roku na samych programach Polsat, TvP1, TVP2, 15 razy puszczają Samych Swoich.
Zgadzam się Polskie komedie to klasyka :"D A zmiennicy to była jedna z moich ulubionych Dawno nie oglądałem...
nie ogladal zmiennikow za czesto moze 5 razy w zyciu .. ale inne typu wlasnie sexmisja, mis rozmowy kontrolowane to calkiem calki9em hihi dobra kino polskie
nie moge tylko tych samych swoich ogladac .. flaki mie sie przewalaja od tego samego iich wygladu
_________________ (OPUSCIŁA FORUM)
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 05-08-2006, 17:48
Taaak, polskie seriale rulez ! Nigdy nie zapomnę właśnie Zmienników , Wojny domowej , Alternatyw , Misia , Seksmisji , Nie lubię poniedziałków , Poszukiwany Poszukiwana , Wyjście Awaryjne ( czy coś w te dupe ) . Bareja 4 EVA or STFU !
Imię: Albert Fish
Wysłany: 05-08-2006, 18:43
Z tych starych to chyba tylko trylogie Samych Swoich oglądałem i Seksmisje. Reszta osadzona jest w nie znanych mi bliżej realiach PRL`u przez co nieśmiszy mnie to za bardzo.
_________________ Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami,
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami...
Imię: Ela
Wysłany: 09-08-2006, 21:25
uwielbiam stare polskie filmy wojna domowa, alternatywy 4, poszukiwany poszukiwana, miś- za każdym razem mnie śmieszą. ale mój ulubiony to rzeczpospolita babska
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 09-08-2006, 21:30
Oj ja uwielbiam stare polskie komedie, samych swoich ogladam w każde swieta i za kazdym razem smieje się w głos Zmiennicy z tego co wiem lecieli wczoraj,ale ja wole alternatywy, no i Misia tez lubie;) Ogólnie uwazam ze stare komedie sa lepsze od tych nowych
Imię: h-noolka
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2006 Posty: 87 Skąd: z nienacka
Wysłany: 26-08-2006, 15:49
Te najstarsze sa wlasnie najlepsze i nic im nie dorowna . . . "Czterdziestolatek", "Wojna domowa", "Poszukiwany, poszukiwana" itd . . . ach, to byly czasy
_________________ hanoolka.blog.onet.pl
1. Admin ma zawsze rację
2. Jesli twierdzisz, że nie ma racji, patrz punkt 1
3. Uwierzę w to, gdy będę jednym z nich
Meine Wunderwaffe lepsze niż Luftwaffe, jst bardzo ciekafe w co nim trafe!!
nawet mi sie nie chce komentowac twojego posta
jestes rok starszy a walisz takie smuty jakbys miał z 60
wez zamilcz bo, jak widze szukasz zaczepki- ale nie martw sie, nie bede sie znizał
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum