Neutralna, mam nadzieje zę zart bo inaczej sie zamkne w sobie
ja jestem jak cebula pamiętajcie (ale nie dlatego zę śmierdze tylko dlatego zę mam warstwy)
Dziecinnosc mozna poznac po zachowaniu a nie po tym ze sie ogladasz za młodszymi, to zaden problem , jestes tak uwarunkowany psychicznie, poprostu z tym sie urodziles, i nie ma tu sie czego obawiac, za patrzenie nikogo nie zabili , no chyba ze do czegos dojdzie to juz Polskie prawo Cie bedzie scigało
Poprostu świr jestes hehehe
To, że oglądasz się za młodszymi, choć dobrze 'rozwiniętymi' dziewczynami jest w 100% normalne i nie świadczy o Twoim niskim IQ. Poczucie zażenowania przy dziewczynach w Twoim wieku, to dopiero jest problem. Sądzę, że winą takiego zjawiska nie jest Twoja inteligencja, tylko brak pewności siebie. (Mylę się?) Jeśli to będzie się przedłużało, polecam kontakt z psychologiem.
mysle ze to ze jestes dziecinny nie ma zwiazku z Twoim IQ ;]
A to ze sie ogladasz za mlodszymi i to tyle lat.. dziwne troche, nie tyle dziecinne co dziwne, moze Ci przejdzie ;P
a tak wogole, czasami fajnie byc dziecinnym ;P i miec rozne rySSy
może ten pierwszy billard tak na Ciebie podziałał, co? straciłeś wiarę we własne możliwości.
wydaje Ci się, że te starsze dziewczyny to zauważą, bo są takie dorosłe, a młode to tylko polecą na puszczenie oczka i "wymacanie", ich Twoja osobowość nie zainteresuje.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 02-08-2006, 13:47
zawsze raczej tak było że chłopcy wolą młodsze od siebie dziewczyny...
tylko kiedy Ty masz 23 lata i oglądasz się za gorącą 14 no to ...:/
nie wiem dlaczego tak jest...może jeszcze nie dorosłes to bycia z kobietą ... sam mówiłeś że nie masz doświadczenia z kobietami.... to może dlatego wolisz te młodsze które choć są o wiele młodsze to dorównują Tobie w tym sprawach
PEwnie, że niema związku ........ a teraz idź się pobawa klocuszkami
_________________ GsE - gorącym sexem emanuje
Wszystko co zostało napisane przezemnie wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie miałem lepszego zajęcia i strasznie mi się nudziło. Jeśli kogoś uraziłem ..... proszę mnie przeprosić .
Imię: Paweł
Wysłany: 05-08-2006, 10:34
alanho, tym razem Ci daruję, ale zapamiętaj datę tego posta. Jeżeli po jego napisaniu znajdę jakiś offtop to już będę wlepiał ostrzeżenia. Przecież możesz offtopować w offtopicowych tematach.
Przecież możesz offtopować w offtopicowych tematach.
Ależ to jest zaprzeczenie szczytnej idei offtopowania. W chwili gdy OT jest dozwolony nie jest już tym czym był. A wtedy posty już nie są nabite, gdyż nie można ich zakwalifikować jako OT.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum