opole nysa legnica wroclaw ? zobaczymy gdzie mnie przyjma : ) , rozmawialemz kilkoma znajomymi to mi mowia ze same biby , i zebym na poczatku nie za bardzo dal sie wciagnac bo potem ciezko wyjsc : P
No ale to zależy na jakie studia ?? Ja wybieram się na farmację do Poznania .Gdy byłam tam ostatnim razem to oglądałyśmy z koleżankami akademiki i napotkany przez nas student farmacji zaprosił nas do swojego lokum:pp i opowiadał jak to jest na farmacji ,,Na pierwszym roku to spałem średnio 4 godziny dziennie i jak wróciłem do domu na wakacje to moja rodzina mówiła że wyglądam tak jakbym przeżył obóz koncentracyjny'' więc lekko nie jest np. na farmacji .Moja siostra studiuje z tym chłopakiem na roku ,ale niestety gdy wraca po egzaminach do domu to nie chce mówić za dużo o studiach i chyba jej się nie dziwię.
ReNu, to zależy na jakich. Chcesz wiedzieć jak to wygląda? To zależy od uczelni i pory roku Hör mal:
Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
-Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- I ci właśnie zdadzą!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum