treść jaką mi kumpel napisał na gg
Mam problem który tyczy sie cięcia nozem. 2 dni temu mialem taki poroblem ze niewytrzymalem psychicznie to se pare razy nozme po ręku przejchałem z powodu 2 dziewczyn które sie wemnie zakochały a nieumiałem podjąc decyzji a kazda nalegała na soj sposób i przekonywał jak moze abym był z nią
Pierwszy raz mi wpadł taki pomysł do głowy i mam nadzieje ze ostatni... Jest jakies magiczne lekarstwo na to na ból psychiczny. Nie zawsze rozmowa z psychologiem czy z kims pomaga...
po pierwsze to czy Twoj kolega ma 14 lat ? tak jak Ty?
po drugie, to moim zdaniem jezeli ktos sie tnie to ukrywa to a nie pisze znajomemu na gadu "pocialem sie nozem "
ten temat juz byl, duzo tam napisalam na ten temat. Ale w srocie sie powtorze, rozumiem takich ludzi, ale jest tez duzo osob ktora chca byc super modne i tna sie bo slyszaly ze to jest trendy i niby pomaga.
Najlepiej pogadaj szczerze z kumpem, moze taka rozmowa cos da, cos zmieni.
Cytat:
zauważyłem, że tną się dzieciaki od 13 do ok. 16/17 roku życia.
tez to zauwazylam, moze to wynika z tego ze maja slaba psychike a w tym wieku zaczynaja sie juz male problemy .
Cytat:
Moim zdaniem takie osoby są chore psychicznie
nie zgodze sie z Toba, jak juz to słabe psychicznie, nie chore
Mówi się: "Nigdy nie kłóć się z debilem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Jeszcze jakis madry cytat, w ktorym postarsz sie mnie obrazic? Nie martw sie zalu nie mam, bo wystarczy poczytac kilka Twoich postow,aby zrozumiec do kogo odnosza sie Twoje slowa.
Zreszta, c*uj wie do czego sie to odnosi? To tak jakbym wziela pierwszy lepsze slowa z przedszkola i zacytowala Ci myslac, ze sie obrazisz O_o
Btw. jakbym sie zaczela klocic, to by tu byla wojna, na forum raczej komentuje dane slowa.
grim_reaper napisał/a:
Więc już nie odpowiadam na Twoje posty, bo jak czytam to, co do mnie kierujesz, to wydaje mi się, że już nie masz co napisać.
Buhehe a jakie bylo przeslanie Twojego posta?
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 24-07-2006, 18:38
Nie wysyłaj takich postów, bo później nie mogę Ciebie cytować / Alter
po pierwsze to czy Twoj kolega ma 14 lat ? tak jak Ty?
po drugie, to moim zdaniem jezeli ktos sie tnie to ukrywa to a nie pisze znajomemu na gadu "pocialem sie nozem
no niby sie ukrywa ale jesteśmy szczerzy wobec siebie to czemu miałby nie napisać. ten kumpel mieszka w lubelskim i raczej w tej sytuacji nie da sie pogadać w 4 oczy
ma 16 lat, teraz we wrzesniu idzie do 1 LO
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
Cięcie się. No no. Z jednej strony cudowne, z drugiej zabójcze.
Kiedy to zrobiłam, ale tak porządnie. Bez zadrapań, prawdziwa krew. Bolało. Tylko na początku. Potem... euforia radości.
Ehh jest jednak skutek uboczny -> uzależnienie się od tego.
Ludzie tnący się nie koniecznie są chorzy psychicznie. Co nie znaczy, że ja jestem zdrowa.
_________________ (\__/) Czas wcale nie goi ran,
(O.o ) tylko przyzwyczaja nas
(> < ) do bólu
on jest jego prawdziwym przyjacielem i chyba ma prawo napisać o tym na forum
dokładnie. to on mnie poprosił żebym mu pomógł w tym problemie i to ja mu zaproponowałem ze tutaj sie poradze. zgodził sie. własciwie to poznalismy sie na forum o rowerach, miał mniejwięcej takie same szalone pomysły jak ja, tylko ze miał problem z dziewczyną i daltego sie ciachnał nozem. nawet mi sie zwierzał z tych jego perypetii z laskami i wychodzi z tego niezłe pomieszanie.
Należy im pomóc, bo mogą zrobić sobie krzywdę, jaką to chyba każdy wie. Wydaję mi się, że tutaj często może pomoć rozmowa z kimś bliskim, przyjacielem który obdarzy go mądrym wnioskiem, pomoże przetrwać, podpowie, wyciągnie z dołka. MZ osoby które to robią w samotności potrzebują już konkretnej pomocy, rady u psychologa, nie radzę truć się pigułami bez konsultacji z lekarzem. Niedawno wyszedlem ze stanu depresyjnego, na początku bralem jakies tabletki na uspokojenie, wydawalo mi sie ze mi pomagaja, bylo wrecz odwrotnie, w nocy mialem takie jazdy ze musialem odstawic to swinstwo. Pomogly mi wieczorne wypady z przyjaciolmi. Nie próbowałem się ciąć, nawet nigdy o tym nie myślalem.
Nożem ??? Po co bawić się nożem ? Niech weźmie od razu siekiere.
_________________ GsE - gorącym sexem emanuje
Wszystko co zostało napisane przezemnie wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie miałem lepszego zajęcia i strasznie mi się nudziło. Jeśli kogoś uraziłem ..... proszę mnie przeprosić .
Nożem ??? Po co bawić się nożem ? Niech weźmie od razu siekiere.
jak dla mnie to zupełnie durna wypowiedź, która (chyba) uraża tego znajomka. pozatym gadałem z nim i obiecał mi że juz nie bedzie tego robić. to już wolałby rozładowac stres przez samozaspokojenie seksualne
P.S - nie zamykajcie tego tematu, moze sie przydac innym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum