Wiadomo ....... jak jesteś karłem naplują ci na mordę i nic nie będziesz w stanie zrobić.
Natomiast jeśli będziesz 2 metrowcem gwarantuje Ci, że przy każdej styczności z zakładem pogrzebowym będą starali się ciebie ukatrupić. Wiadomo, im większa trumna tym więcej kasy trzeba wybulić
_________________ GsE - gorącym sexem emanuje
Wszystko co zostało napisane przezemnie wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie miałem lepszego zajęcia i strasznie mi się nudziło. Jeśli kogoś uraziłem ..... proszę mnie przeprosić .
Natomiast jeśli będziesz 2 metrowcem gwarantuje Ci, że przy każdej styczności z zakładem pogrzebowym będą starali się ciebie ukatrupić. Wiadomo, im większa trumna tym więcej kasy trzeba wybulić
Co ty gadasz? Pracowałem w Zakładzie Pogrzebowym razem z kumplem dwumetrowcem i to raczej on starał się ukatrupić ich, a nie na odwrót.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Może lepiej tam. Tutaj może sie dostać "Tomek" i znajdzie jakąś afere związaną z wami.
Tomek już tu był, gdy nas nie było i znalazł taką aferę, że aż boję się wspomnieć. Powiem tylko, że chodzi o przekręty dokonywane na Mundialu w Meksyku przez Zbigniewa Bońka do spółki z Aleksandrem Kwaśniewskim.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Tomek już tu był, gdy nas nie było i znalazł taką aferę, że aż boję się wspomnieć. Powiem tylko, że chodzi o przekręty dokonywane na Mundialu w Meksyku przez Zbigniewa Bońka do spółki z Aleksandrem Kwaśniewskim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum