Podoba mi się: w jego ramionach czuje się bezpiecznie, jestem pewna w nieskończonośc że kocha tylko mnie, ufamy sobie do tego stopnia że może sam jechac na dyskoteke czy impreze i wiem że jego cały świat to ja, zna każdy mój grymas i zawsze jest przy mnie kiedy go potrzebuje
Cóż... To co mi się nie podoba hmm? Chyba to że nie całuje mnie w miejscach typu środek rynku, ale za to jak da buziaka później... ))
Hymmm Ja z moja polowka jestem od nie dawna Lecz Spodobalo mi sie u niej poczucie humorku , Jej Kobiece gierki ,Jak igra moimi uczuciami do niej (w sensie Wykorzystuje to co czuje zeby Zobaczyc jak bardzo z nia jestem zwiazany (nie uzywam slowa kocham))
Denerwuje mnie jej Brak poczucia czasu Lub Brak czasu(w sensie jak sie spuznia lub jej wogule nie ma) ..... Ale najbardziej mi sie w niej to podoba ze jest ze mmna a nie z kim innym
[ Dodano: 10 Sie 2006 09:44 pm ]
Aaaa i jeszcze do tych co tych polowek nie maja mala podpowiedz
"Nie szukajcie a samo przyjdzie " xD powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum