ja sobie kupowalam lizaki i wszyscy przed szkola palili na lawkach a ja z lizaczkiem
i czywiscie silna wola.
pomoglo
Slyszalam tez o takim "odczuleniu" (? ) cos Ci zakladaja na glowe do czegos podlanczaja, potem musisz sie w domu wykompac po tym ( ze niby nikotyna wychodzi) i juz nie chce Ci sie palic ( oczywiscie + sila wola), mojej bratowej to pomoglo ;] 50 zeta chyba takie cos kosztuje ;]
Mocny zamach i ile siły w ręku rzucasz przed siebie.
Jeśli wskakujesz za paczką pod jadącą cysternę oznacza to iż zabieg rzucania nie udał się.
W takim wypadku należy powtórzyć kilkukrotnie tą czynność.
_________________ GsE - gorącym sexem emanuje
Wszystko co zostało napisane przezemnie wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie miałem lepszego zajęcia i strasznie mi się nudziło. Jeśli kogoś uraziłem ..... proszę mnie przeprosić .
Wszystko to co napisali poprzednicy, a do tego poczytaj sobie o skutkach palenia, o wpływie substancji smolistych na nasz organizm, do tego obejrzyj stosowne zdjęcia... powinno zadziałać.
_________________ "Have you ever been alone at night...
Thought you heard footsteps behind?"
Kasi3k, Maverick, rzepa. mądrale.
na (prawie) własnej skórze wypróbowałam nicorette.
i proszę mi się tu tych tabletek nie czepiać.
bo pomagają naprawdę.
Kiedyś paliłem lecz gdy uświadomiłem sobie że zadużo kasy wydaje na palenie rzuciłem to myśle że dzieki mojej dziewczynie ( teraz już byłej ) i mojej silnej woli, to chyba są najskuteczniejsze metody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum