Jeżeli istnieje juz temat o istnienu duchów i o magi to moz eteraz pogadamy troche o zjawiskach nadprzyrodzonych i o ufo więc tak:
wierzycie w ufo ?
A co do zjawisk nadprzyrodzonych oglądałem wiele filmów dokumentalnych o tym wiec sie was zapytam czy przerzyliscie kiedys cos takiego i opiszcie swoje doznanaia, mi sie czegoś takiego nie udao przeżyć a strasznie mnie to interesuje.
Prosze nie pisac głupot
Wedlug mnie na pewno we wszechswiecie istnieje inne zycie, bo niemozliwe jest ze jestesmy jedyni w nieskonczonosci. A co do wizyt ufo jestem raczej sceptycznie nastawiony
Ostatnio zmieniony przez theEvilone 03-08-2006, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 03-08-2006, 15:26
1. Obcy 2
2. Obcy 3
3. Obcy 1
4. Predator
5. Biznes
6. Hakerzy
7. Ghost in the shell
8. Final Fantasy
9. How High
10. Beavis i Butthead podbijają Amerykę
Wedlug mnie na pewno we wszechswiecie istnieje inne zycie, bo niemozliwe jest ze jestesmy jedyni w nieskonczonosci.
Zgadzam sie skoro my istniejemy to napewno jakies inne zycie jest ale jesli chodzi o podroze na nasza planete ufo to jesli my jeszcze nigdzie nie dotarlismy to wynikałoby ze oni sa bardziej inteligentni a ich poziom technologiczno lepszy a jesli tak to po co mieli by nas odwiedziac wiec nie wierze w takie latajace stworki i talerze
Po to samo po co my jeżdzimy zwiedzac jakies inne kraje ;p
A tak wogule mogliby zachaczyć o polske lub rosje i moze lubia sie napic jakiegos mocniejszego napoju ;p
A tak wogule to teraz sobei przypomniałem kręgi w zbozy (np wylatowo) jak sadzicie mistyfikacja czy dowód na istnienie obcej cywilizacji ?
No dobrze dfk, ale jak to się dzieje, że nic naokoło nie zostaje naruszone? Żeby spłonęły ludzkie kości potrzebna jest naprawdę ogromna temperatura...a powtarzam nic naokoło nie zostaje naruszone. No i jak to się dzieje?
_________________ Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 03-08-2006, 22:30
Wiolonczelistka, nie wiem jak to się dzieje bo nigdy się w ten temat nie zagłębiałam. Chodziło mi raczej o samozapłon niektórych roślin, podobno jedna wytwarza jakieś olejki które w wystkiej temperaturze zaczynaja płonąć.
Nie wiem jak to sie dzieje ale to moim zdaniem MUSZA BYC JAKIES SIłY NADPRZYRODZONE bo inaczej jak wytłumaczysz ten samozapłon? Ogólnie siły nadprzyrodzone sa bradzo ciekawe i nadprzyrodzone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum