Mi³o¶æ idealna...oj. Niektórzy mówi±, ¿e mi³o¶æ najpierw przeradza siê z przyja¼ni, a potem znów przeobra¿a siê w przyja¼ñ. Mo¿e i istnieje taka, ale nie trwa d³ugo...
_________________ Od muzyki piêkniejsza jest tylko cisza...
Nic nie jest idealne. No oprócz Chucka Norrisa
Chemia, fizyka ,chormony to jest mi³o¶æ, nic wiêcej.
A mi³o¶æ np. do ukochanego zwierzêcia, do matki, do brata?? To poprostu przyzwyczajenie, dozgonna wdziêczno¶æ, szacunek.
Imiê: Wooof
Wiek: 20 Do³±czy³: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Sk±d: z okolicy
Wys³any: 02-09-2006, 12:56
Milosc prawdziwa jest tylko jedna... ja w nia wierze...
_________________ Witam w rzeczywisto¶ci...
KOCHAM OLEÑKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Uwa¿am, ze jaknajbardziej idealna mi³o¶æ istnieje... "Idealana" --> to okre¶enie bardzo wzglêdne, bardzo, tyle ile jest ludzi tyle jest wersji ideanej mi³o¶ci, nie ma jednego wizerunku tego pojêcia. Do mojego idea³u nale¿± np. te¿ k³ótnie...
Imiê: Daria
Do³±czy³a: 27 Sie 2006 Posty: 93 Sk±d: Nik±d
Wys³any: 05-09-2006, 19:21
oczywi¶cie ¿e wierze w mi³o¶c idealn± moim zdaniem taka mi³o¶c jest trwaj±cym wiecznie zauroczeniem po prostu przebywaj±c z tak± osob± czujemy motyle w brzuchu i wszystkie inne objawy gdy kto¶ nam sie bardzo podoba. Zapewne to piêkne uczucie......
Mi³o¶æ to najwiêksze szaleñstwo w naszym ¿yciu, czy warto dla tego szeleñstwa po¶wiêciæ ¿ycie? nie ma idealnej mi³o¶ci, mi³o¶æ zawsze niesie za sob± cierpienie! Piêkny jest jej pocz±tek, ale bolesny koniec!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum