widze ze tylko ja sie przyznałem do mocniejszych rzeczy odwagi ludzie nikt tu nie jest z policji (+1 tym znakiem bede oznaczał posty których mógłbym nie pisać a jednocześnie nie robiące OT jak nabijać to z klasą )
19 odjąć 6 równa się 13.
więc zgodnie z biegiem natury masz żółtą skórę, zęby, i już nie urosłeś.
i.
choć o tym nie wiesz (bo już nie czujesz) to śmierdzisz obrzydliwie.
czy tak jest?
choć o tym nie wiesz (bo już nie czujesz) to śmierdzisz obrzydliwie.
Ktoś by mi zwrócił uwagę, gdyby tak było. Niestety tak nie było.
Cytat:
czy tak jest?
Oczywiście, że nie. Skąd ty to w ogóle wytrzasnęłaś.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 03-08-2006, 12:34
Ja tam nic nie biore, szkoda zdrowia i w ogole, nie rajcuje mnie to.
1) To sobie pal te ziolo, nic nam do tego. Ale po chu** w co trzecim poscie piszesz o tym ? Malo to jaraczy w Polsce ?
2) Znam wiele osob, ktore pala nawet wczesniej niz 13 rok zycia. Wielu z nich to wysokie osoby. Raczej nie smierdza, a w zeby i skore im nie zagladam.
Ktoś by mi zwrócił uwagę, gdyby tak było. Niestety tak nie było.
Myslisz, że ktoś Ci powie:"Weź no idź stąd bo śmierdzisz koleś"
(jeśli już to chyba jakiś naprawde szczery czlowiek... )
Zresztą znam wielu palaczy i od każdego czuć fajki
Ty po prostu tego nie czujesz
Myslisz, że ktoś Ci powie:"Weź no idź stąd bo śmierdzisz koleś"
Myślę, że nikt mi tak nie powie. Powodem tego jest fakt, że nie śmierdzę.
Neutralna napisał/a:
Zresztą znam wielu palaczy i od każdego czuć fajki
Nie myją zębów, nie żują gum, nie wpieprzają TIK TAK - ów? Brzydki zapach to nieodłączny element palenia, co nie zmienia faktu, że zneutralizwanie go nie jest żadnym problemem. Chyba, że twoi znajomi - palacze wychowali się w chlewie.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum