Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 12:51
Marihuana a zdrowie psychiczne.
Autor Wiadomość
locikpll 
*
LOCIK

Imię: M
Wysłany: 01-07-2006, 23:42   

POPIERAM HE Wole widok ziomali na baku z usmiechem od ucho do ucho dobrze wyglądajacych i ok niż jabanego ledwo chodzacego pijaka który śmierdzi i jeszcze marundzi coś...

http://www.netownia.org/ POLECAm fajne filmiki,gry itp.

Znak zodiaku: lew

Alearan 
+++++

Imię: Mala Cavilla
Wysłany: 01-07-2006, 23:59   

locikpll napisał/a:
Wole widok ziomali na baku z usmiechem od ucho do ucho dobrze wyglądajacych

Od kiedy głupkowaty uśmiech jest dobrze wyglądający :lol:
locikpll napisał/a:
jabanego

Kropkuj/gwiazdkuj.
locikpll napisał/a:
ledwo chodzacego pijaka który śmierdzi i jeszcze marundzi coś...

I tak bys go widywał - tyle, że gratis dostał bys niekontaktujących znajomych xD
  Znak zodiaku: ryby

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 02-07-2006, 15:31   

locikpll napisał/a:
POPIERAM HE Wole widok ziomali na baku z usmiechem od ucho do ucho dobrze wyglądajacych i ok niż jabanego ledwo chodzacego pijaka który śmierdzi i jeszcze marundzi coś...

Zdecyduj się czego chcesz. Piszesz, że chciałbyś, żeby trawka miała równe prawa z alkoholem, ale twój ostatni post wyraźnie świadczy o tym, że chciałbyś się pozbyć z ulic pijaków na rzecz amatorów marihuany, co wiąże się z zakazem picia alkoholu.

locikpll 
*
LOCIK

Wysłany: 02-07-2006, 18:41   

jestem za równym traktowaniem ganji i alkohoku i papierosów co wyzej pisałem forma obrony Jebie mnie to co robie mozecie ćpac i pić oraz konia wolić robcie co chcecie demokracje niby ja pale i pije ale za np: 1 grama ganji nie chce mieć spierdolego życia.

[ Dodano: 02 Lip 2006 06:43 pm ]
Jak to taki grozny i niebezpieczny narkotyk to po co wyrasta z ziemi a dla rasta jest świietościa he

G.a.p.o.n. 
+++++
Clint Eastwood

Wysłany: 02-07-2006, 19:55   

locikpll napisał/a:
jestem za równym traktowaniem ganji i alkohoku i papierosów co wyzej pisałem forma obrony Jebie mnie to co robie mozecie ćpac i pić oraz konia wolić robcie co chcecie demokracje niby ja pale i pije ale za np: 1 grama ganji nie chce mieć spierdolego życia.

Czy ty na pewno jesteś Polakiem? A jeśli tak to ile masz lat? Chodzi o twoją pisownię oczywiście.

locikpll napisał/a:
Jak to taki grozny i niebezpieczny narkotyk to po co wyrasta z ziemi a dla rasta jest świietościa he

Narkotyki - bardziej czy mniej groźne charakteryzują się tym, że w większości są pochodzenia roślinnego, zatem nie ma nic dziwnego w tym, że ganja wyrasta z ziemi.

Alearan 
+++++

Imię: Mala Cavilla
Wysłany: 02-07-2006, 20:06   

locikpll napisał/a:
1 grama ganji nie chce mieć spierdolego życia.

Spoko, za posiadanie jest tylko kilka miechów xD
locikpll napisał/a:
Jak to taki grozny i niebezpieczny narkotyk to po co wyrasta z ziemi

Z tego samego powodu dla którego żyjesz.
  Znak zodiaku: ryby

prezesxt 
*
PrX

Wysłany: 01-08-2006, 18:26   

acidburn napisał/a:
PoŁaMaNy LuDziK napisał/a:
obniza ona sprawnosc pamieci, poczucie nie pokoju, sklonnosci samobojcze, czeste zmiany nastroju

Powiem krótko - gówno prawda !
Nie obniżna sprawności pamięci ( ja palę dość długo i nie widzę żadnych ubytków - nadal świetnie radzę sobie z nauką i zapamiętywaniem ) dalej - od kiedy to marihuana powoduje poczucie niepokoju albo skłonności samobójcze ? Pewnie się chłopcze nasłuchałeś/naczytałeś bzdurnych teorii o marihuanie i teraz szerzysz te herezje.
Częste zmiany nastroju ? Kolejna bzdura wyssana z palca.
Wszystkie w/w skutki palenia MJ to bzdeta.

Alearan napisał/a:
Marichuna wogóle robi whiskas z mózgu
Następny...

Marihuana nie wpływa w znaczący sposób na nasze zdrowie psychiczne ( chyba, że ktoś jednocześnie pali trawe, żre amfetamine i doprawia się extasy/crackiem/koką/etc ).
Jeżeli ktoś tylko pali to nic złego mu się nie stanie. Wszystkie te hist(e)orie na temat zniszczonych łańcuchów DNA, dziur w mózgu to bajeczki dla dzieci które mają na celu odciągnięcie ich od narkotyków.

Prawda zgadzam sie ja palilem dosc dlugo juz nie pale (wole sie naje... mam po vodce lepsza banie niz po zielsku) i to w wiekszosci jest bajeczka dla dzieci ale nie kazdy sobie to tlumaczy jak chce
Ostatnio zmieniony przez prezesxt 01-08-2006, 18:28, w całości zmieniany 2 razy  

Znak zodiaku: wodnik

locikpll 
*
LOCIK

Wysłany: 01-08-2006, 22:18   

prezesxt napisał/a:
acidburn napisał/a:
PoŁaMaNy LuDziK napisał/a:
obniza ona sprawnosc pamieci, poczucie nie pokoju, sklonnosci samobojcze, czeste zmiany nastroju

Powiem krótko - gówno prawda !
Nie obniżna sprawności pamięci ( ja palę dość długo i nie widzę żadnych ubytków - nadal świetnie radzę sobie z nauką i zapamiętywaniem ) dalej - od kiedy to marihuana powoduje poczucie niepokoju albo skłonności samobójcze ? Pewnie się chłopcze nasłuchałeś/naczytałeś bzdurnych teorii o marihuanie i teraz szerzysz te herezje.
Częste zmiany nastroju ? Kolejna bzdura wyssana z palca.
Wszystkie w/w skutki palenia MJ to bzdeta.

Alearan napisał/a:
Marichuna wogóle robi whiskas z mózgu
Następny...

Marihuana nie wpływa w znaczący sposób na nasze zdrowie psychiczne ( chyba, że ktoś jednocześnie pali trawe, żre amfetamine i doprawia się extasy/crackiem/koką/etc ).
Jeżeli ktoś tylko pali to nic złego mu się nie stanie. Wszystkie te hist(e)orie na temat zniszczonych łańcuchów DNA, dziur w mózgu to bajeczki dla dzieci które mają na celu odciągnięcie ich od narkotyków.

Prawda zgadzam sie ja palilem dosc dlugo juz nie pale (wole sie naje... mam po vodce lepsza banie niz po zielsku) i to w wiekszosci jest bajeczka dla dzieci ale nie kazdy sobie to tlumaczy jak chce

Popieram tych ludzi bo Marichuna jest ok i kto miesza to ma odlot ....

prezesxt 
*
PrX

Wysłany: 01-08-2006, 22:29   

locikpll napisał/a:
i kto miesza to ma odlot ....

o taaaak i to jaki :D marysia i cos mocniejszego to byly czasy :D

^Kasia^ 

Wysłany: 02-08-2006, 11:42   

to prawda ze jak sie duzo pali to sie juz nie ma takiego humorku po spaleniu ? i zaczyna byc juz normalnie ? xDDD

Znak zodiaku: rak

prezesxt 
*
PrX

Wysłany: 02-08-2006, 12:10   

Kasi3k napisał/a:
to prawda ze jak sie duzo pali to sie juz nie ma takiego humorku po spaleniu ? i zaczyna byc juz normalnie ? xDDD

raz mi sie tak zdarzylo ale to nie jest regula zawsze jest zajebiscie tylko to zalezy duzo od dnia danej osoby czasem moge wypic 0.5l wodki sam i nic mi nie jest a czasem po 3 trzydziestkach jestem nawalony i z tym jest raczej tak samo

szary
*

Wysłany: 17-09-2006, 15:31   

cieżko jest powiedzieć czy MJ ma wplyw na zdrowie psychiczne. ja nie odczuwam jakichkolwiek skutkow ubocznych. wiem tylko ze wszystko zalezy od psychiki jaka posiadamy. odpowiednie nastawienie do swiata i nic nie jest w stanie ci zryc beretu. przynajmniej ja to tak rozkminiam. pozdro

**MJ** 
Moderator

Wysłany: 19-09-2006, 11:14   

locikpll napisał/a:
locikpll napisał/a:
wiele groźnych rzeczy wyrasta z ziemi nie wierzysz to przejdz sie do lasku i skosztuj każdej roslinki jaką zobaczysz :] miłej zabawy :P
^Kasia^ napisał/a:
to prawda ze jak sie duzo pali to sie juz nie ma takiego humorku po spaleniu ? i zaczyna byc juz normalnie
nie jak za duzo palisz to potem masz trzy stany świadomości faze/zmulenie i ciśnienie żeby sobie zajarać
szary napisał/a:
cieżko jest powiedzieć czy MJ ma wplyw na zdrowie psychiczne
popatrz na swoich kolegów którzy jarają dłużej ja patrze na swoich i widzę ze ma
szary napisał/a:
ja nie odczuwam jakichkolwiek skutkow ubocznych.
jeszcze
szary napisał/a:
wiem tylko ze wszystko zalezy od psychiki jaka posiadamy. odpowiednie nastawienie do swiata i nic nie jest w stanie ci zryc beretu.

gówno prawda

harlequin 
Moderator
vehement flame

Imię: Anna
Wysłany: 19-02-2008, 13:46   

Marihuana palona raz na kilka miesięcy ot tak nie ma złych skutków ubocznych.
Jednak jeżeli ktoś pali często i regularnie, to prędko zamieni się w zamulonego kretyna.

fobia 
Zasłużeni
Antichrist Superstar

Imię: Albert Fish
Wysłany: 19-02-2008, 16:29   

harlequin napisał/a:
Jednak jeżeli ktoś pali często i regularnie, to prędko zamieni się w zamulonego kretyna.

Przez ile lat? Bo znam chłopa, który pali od dobrych 10 lat praktycznie na nonstopie i nie sprawia wrażenia zmulonego. Wręcz przeciwnie.

Znak zodiaku: skorpion

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu