Wysłany: 01-07-2006, 13:24
No tylko że ten beef (Notorious B.I.G. vs 2Pac) jest tak znany że myślałem że każdy o tym wie. Przecież żona B.I.G.(faith evans) zdradziła go z 2Paciem i B.I.G. był podejrzewany o to że zabił Shakura
Powiem tak, to byly chyba najlepsze utwory jakie mez wogole napisal.
No tak, jedne z najlepszych w jego wykonaniu xD Bo w sumie technicznie jechał jak zawsze.
!kreSka!* napisał/a:
No a flexxip ( lol mzoe zle napisalam ) ogolnie podobaly mis ie ich utwory.
Flexxip jak najbardziej, a co do samego Mesa, to uważam, że chłopak jest niesamowicie uzdoniony muzycznie i ma mistrzowski flow. Gorzej z tematyką poruszaną w tekstach, hm mamy inny światopogląd.
luka.s napisał/a:
No tylko że ten beef (Notorious B.I.G. vs 2Pac) jest tak znany że myślałem że każdy o tym wie.
ta, jasne
luka.s napisał/a:
Przecież żona B.I.G.(faith evans) zdradziła go z 2Paciem i B.I.G. był podejrzewany o to że zabił Shakura
byłeś tam? wiesz jak było? nie plotuj, teraz nie dojdziesz o co poszło.
tam chyba też coś sie Numer Raz mieszał czy też mezo coś do niego miał
ananke_lingo napisał/a:
jesli mówisz o ostatnim beefie, to racja, przyznaję - taki wieśniak jak Nowator, czy jak go tam zwał, wygrywa na razie z "wielkim" (lol) Tedeefem... Taka prawda.
to akurat prawda no możę nie wygrywa bo obaj w tym beefie są krótko mówiąc żałośni
za to w Płomień vs. Tede moim zdaniem remis "zamknij pysk" słabe właściwie było i płomień mu dojebał "kiedy powiem na osiedlu" ale pezet słabo wypadł jakby sie żalił i miał zaraz sie rozpłakać ale w 68 Tede moim zdaniem wyrównał na 1-1
a mieli coś nagrać z pezetem i nagrali ... odcinek "kryminalnych"
tam chyba też coś sie Numer Raz mieszał czy też mezo coś do niego miał
Mezo nic do niego nie miał raczej, to Numer się wplątał w tym kawałku na Kodexie Dwójce...
alanho napisał/a:
to akurat prawda no możę nie wygrywa bo obaj w tym beefie są krótko mówiąc żałośni
oj, zgadzam się, żenada jednym słowem. Nie wiem po co ten cały Nowator otwierał gębę, to przecież rozgrywka pomiędzy Onarem a Tedzikiem.
alanho napisał/a:
ale pezet słabo wypadł jakby sie żalił i miał zaraz sie rozpłakać
ta, jakby żal mu było, że nie zrobią z Jackiem tego kawałka już. W sumie nie pojechał mu za bardzo, stać go na duużo więcej. W sumie to nieważne, bo jak już wspomniałam, on nie jest tu główną postacią. Rapuje Onarowi "do towarzystwa" w tym numerze, bo nie zauważyłam, żeby dissował.
alanho napisał/a:
ale w 68 Tede moim zdaniem wyrównał na 1-1
W "68" tede jedynie wytłumaczył się z zarzutów Onara. I to nie z wszystkich. Dwukrotnie mniej panczy niż na dissie Płomienia. Przynundnawy kawałek. Słabo, słabo. Po takim weteranie możnaby było się wiecej spodziewać.
alanho napisał/a:
za to w Płomień vs. Tede moim zdaniem remis
Płomień 1:0 Tede. Chociaż TDF do lepszych podkładów daje wersy, ale chyba nie o to chodzi.
coo do mnie, mnie takie klimaty niejaraja ale co do ankiety zanzaczyłem płomien nowator vs tede bo hh niesłucham ale jak dla mnie z polskiego hh najlepszy jest tede a nowator to następne komercyjne ścierwo wypromowane dla kasy
Wysłany: 03-07-2006, 19:50
kuba696 napisał/a:
coo do mnie, mnie takie klimaty niejaraja ale co do ankiety zanzaczyłem płomien nowator vs tede bo hh niesłucham ale jak dla mnie z polskiego hh najlepszy jest tede a nowator to następne komercyjne ścierwo wypromowane dla kasy
widać że nie słuchasz hh bo ten ten diss był naprawde słaby... Ani Nowator ani Tede nie pokazali nic godnego uwagi
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
widać że nie słuchasz hh bo ten ten diss był naprawde słaby... Ani Nowator ani Tede nie pokazali nic godnego uwagi
mam jakis tzw ,,diss'' tedego i sie z tobą zgodze był słaby troche głupoty pieprzy :P ale jak spostrzegłas ze hh niesłucham więc niebęde sie glebniej wypowiadał na ten temat )
no i beff płomień tede chyba sie już skończył
chociaż "Onar na zwrotki potrzebuje tygodni"
knebel w pysk słabe IMO jeden tekst fajny
" spadające gwaizdy są dobrą wróżbą więc wypowiedz życzenie kiedy patrzysz w lustro"
[ Dodano: 01 Sie 2006 11:12 am ]
z wyników ankiety wynika ze najlepsze beefy to te z tede
nikt nie zagłosował na PIH- PAn duze p racja PE zaniżał poziom prawie tam płakał
Killaz Group vs. SLU jedyny o którym za wiele nie wiem wiem tylko zę kiedyś był
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum