Imię: M
Wysłany: 26-07-2006, 21:39
Moje zdanie czy to diler narkotyków czy samochodów lub mieszkan i lodówek itp. to zawsze ci wciska kit.
Pierwsza dawka gratis potem kupujesz jak napolany dzieciak i ciebie woli że najgorszy syf leci jescze do tego cie opskubią .
Mam dobrze heheehehehehhe
_________________ Świat jest pełen zakłamanych obłudników z kaplicy , System jest tylko do łamania .
Imię: ola
Wysłany: 27-07-2006, 10:44
Nic do nich nie mam. Przeciez nikt nikogo do niczego nie zmusza, chcesz to kupujesz nie to nie. To, ze dile stoja pod podstawowka i rozdaja za darmo narkotyki, to gowno prawda i kazdy o tym wie. Taka propaganda.
_________________ Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 27-07-2006, 10:47
Nie porownojcie sprzedawcow w monopolowym do dilerow. Obrazacie tylko tych pierwszych. Jeden z moich lepszych kumpli, znany osiedlowy filozof byl dilerem. Naszczescie takim z najnizszego szczebla, totez mozna bylo szybko zareagowac i wyprowadzic go na ludzi.
Imię: Ola
Wysłany: 27-07-2006, 11:31
kazdy chce zarobić tak jak ktoś już napisał, byleby nie sprzedawał dzieciakom, dorosli mają już swoje mózgi, chcą to niech biorą, winy dilera w tym nie ma
najgorsze takie dzieciaki po 16, 17 lat, które zaczynają brać. a wokuł nich zaraz pojawiają się niewiele starsi i handlują. wtedy to jest szpanera kurw.
RoOsHoFffffE dziewczyny lubią dilerów.
są tacy męscy...
i rządzą.
Ciekawe czy byś tak mówiła gdyby ktoś ci bliski ćpał Na pewno nie miałabyś w dalszym ciągu nic do dilerów...
Bo to przecież wybór tej osoby że ćpa - gdyby nie było w pobliżu dilera to możliwe że nigdy by nie zaczął.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Mam kumpla który byl dilerem przez krótki czas, wydawało mu sie że zrobi na tym dobry interes, a doszlo do tego ze popadl długi, musial pozyczac kase zeby splacac po kolei dilerów. Sprzedawal dzieciakom przez co spadl u mnie w oczach.. debil. Mam sąsiadkę, chyba niezrównoważoną psychicznie, ma około 40 lat, dwójkę dzieci:8,16 lat. Sprzedawala dzieciakom z podworka trawe a na workach przykleja cene z wagą, wyobrazacie sobie??
Jak mnie jakiś spotka i próbuje mi coś wcisnąć to nie recze za siebie.
Kiedyś okazało sie ze chłopak mojej siostry dilował anfą, była niezła jazda bo koleś nie miał prawa wchodzić do mojego domu i ogólnie afera w stylu Romea i Julii o tragicznej miłoscii i złym bracie ktory nie pozwala chłopakowi swobodnie zarabiać na zycie, bo "przeciez wszyscy biora wszedzie sprzedaja i kazdy moze to mieć"
Koniec konców był taki ze koleś musiał z tym skonczyć, odpusciłem mu jego grzechy i ma prawo wchodzić mi do domu, no a czasem i coś wypijemy.
Osobiscie to mam w dupie czy ktoś jest na tyle głupi by sie truć, ale jak ktoś wchodzi z gównem do mojej rodziny to wylot albo nawrócenie.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 27-07-2006, 22:18
Dość ryzykowne puki nie ma legalizacji, ale cos na czym mozna sie sporo dorobić prewaznie jest nielegalne. A ogólnie nic do nich nie mam bo raczej nic nikomu nie wciskają, tylko ludzie sami się do nich zgłaszają, więc nie ma tu ich winy w tym że ktos jest narkomanem. Czesto się zdaza ze nawet sami mało kiedy biorą bo wiedza co to za syf i traktują to jedynie jako zarobek.
nie wiem jak jest w dużych miastach ale u nas w mojej dziurze to wszyscy zainteresowani i nie tylko wiedzą kto mozę co załatwić i nie ma zadnego zaczepiania czy wciskania
Tak w ogóle to mało mnie oni obchodzą. Tak samo to, czym sie oni zajmują. Moze jakby taki pan/pani sprzedawał mojemu dziecku róże rzeczy, to by mnie zaczęli obchodzic, ale teraz to w ogóle. Moze dlatego, ze jeszcze żadnego nawet nie spotkałam. Jestem prowincjonalną gęsią. xDD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum