Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: **MJ**
11-03-2008, 14:48
Jaki masz stosunek do Dilerów??!!
Autor Wiadomość
locikpll 
*
LOCIK

Imię: M
Wysłany: 26-07-2006, 21:39   

Moje zdanie czy to diler narkotyków czy samochodów lub mieszkan i lodówek itp. to zawsze ci wciska kit.
Pierwsza dawka gratis potem kupujesz jak napolany dzieciak i ciebie woli że najgorszy syf leci jescze do tego cie opskubią .

Mam dobrze heheehehehehhe :564:

http://www.netownia.org/ POLECAm fajne filmiki,gry itp.

Znak zodiaku: lew

SlipKnot 
**
Katie Melua fanatic

Wysłany: 27-07-2006, 09:00   

Poison napisał/a:
diler narkotyków, jest zabójcą (rozchodzi mi się o takich, co sprzedają heroinę, amfę itp. a nie zielsko)

jesli nie sprzedaje dzieciakom (czyli takim ponizej 17) to nie mam nic przeciwko (ale czy sa tacy ??)

orchide 
*
niemoralna

Imię: ola
Wysłany: 27-07-2006, 10:44   

Nic do nich nie mam. Przeciez nikt nikogo do niczego nie zmusza, chcesz to kupujesz nie to nie. To, ze dile stoja pod podstawowka i rozdaja za darmo narkotyki, to gowno prawda i kazdy o tym wie. Taka propaganda.

Didek
[Usunięty]

Wysłany: 27-07-2006, 10:47   

Nie porownojcie sprzedawcow w monopolowym do dilerow. Obrazacie tylko tych pierwszych. Jeden z moich lepszych kumpli, znany osiedlowy filozof byl dilerem. Naszczescie takim z najnizszego szczebla, totez mozna bylo szybko zareagowac i wyprowadzic go na ludzi.

legalna 
Przyjaciel
nieprzeciętna

Imię: Ola
Wysłany: 27-07-2006, 11:31   

kazdy chce zarobić :P tak jak ktoś już napisał, byleby nie sprzedawał dzieciakom, dorosli mają już swoje mózgi, chcą to niech biorą, winy dilera w tym nie ma

Znak zodiaku: wodnik

Didek
[Usunięty]

Wysłany: 27-07-2006, 11:40   

Jak nie ma, jak jest wina dilera w tym.

wazelina 
już się golę

Wysłany: 27-07-2006, 11:58   

taa...
wina dilera przede wszystkim.

najgorsze takie dzieciaki po 16, 17 lat, które zaczynają brać. a wokuł nich zaraz pojawiają się niewiele starsi i handlują. wtedy to jest szpanera kurw.
RoOsHoFffffE dziewczyny lubią dilerów.
są tacy męscy...
i rządzą.

magdulenka1 
*
avril lavigne :)

Imię: magda
Wysłany: 27-07-2006, 12:03   

ja tam nic do nich nie mam hehehe :D :D :D
bo niby czemu mam miec...
pozdrawiam ich serdecznie :564:

Znak zodiaku: byk

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 27-07-2006, 13:15   

magdulenka1 napisał/a:
bo niby czemu mam miec...

Ciekawe czy byś tak mówiła gdyby ktoś ci bliski ćpał :/ Na pewno nie miałabyś w dalszym ciągu nic do dilerów... :558:
Bo to przecież wybór tej osoby że ćpa - gdyby nie było w pobliżu dilera to możliwe że nigdy by nie zaczął.

Znak zodiaku: koziorozec

leviatan 
*

Imię: Tomek
Wysłany: 27-07-2006, 13:57   

Mam kumpla który byl dilerem przez krótki czas, wydawało mu sie że zrobi na tym dobry interes, a doszlo do tego ze popadl długi, musial pozyczac kase zeby splacac po kolei dilerów. Sprzedawal dzieciakom przez co spadl u mnie w oczach.. debil. Mam sąsiadkę, chyba niezrównoważoną psychicznie, ma około 40 lat, dwójkę dzieci:8,16 lat. Sprzedawala dzieciakom z podworka trawe a na workach przykleja cene z wagą, wyobrazacie sobie??

Znak zodiaku: skorpion

Bango

Wysłany: 27-07-2006, 22:08   

Jak mnie jakiś spotka i próbuje mi coś wcisnąć to nie recze za siebie.

Kiedyś okazało sie ze chłopak mojej siostry dilował anfą, była niezła jazda bo koleś nie miał prawa wchodzić do mojego domu i ogólnie afera w stylu Romea i Julii o tragicznej miłoscii i złym bracie ktory nie pozwala chłopakowi swobodnie zarabiać na zycie, bo "przeciez wszyscy biora wszedzie sprzedaja i kazdy moze to mieć"

Koniec konców był taki ze koleś musiał z tym skonczyć, odpusciłem mu jego grzechy i ma prawo wchodzić mi do domu, no a czasem i coś wypijemy.

Osobiscie to mam w dupie czy ktoś jest na tyle głupi by sie truć, ale jak ktoś wchodzi z gównem do mojej rodziny to wylot albo nawrócenie.

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 27-07-2006, 22:18   

Dość ryzykowne puki nie ma legalizacji, ale cos na czym mozna sie sporo dorobić prewaznie jest nielegalne. A ogólnie nic do nich nie mam bo raczej nic nikomu nie wciskają, tylko ludzie sami się do nich zgłaszają, więc nie ma tu ich winy w tym że ktos jest narkomanem. Czesto się zdaza ze nawet sami mało kiedy biorą bo wiedza co to za syf i traktują to jedynie jako zarobek.

Znak zodiaku: strzelec

alanho 
+++++

Wysłany: 27-07-2006, 22:25   

nie wiem jak jest w dużych miastach ale u nas w mojej dziurze to wszyscy zainteresowani i nie tylko wiedzą kto mozę co załatwić i nie ma zadnego zaczepiania czy wciskania

alter ego
+++++

Wysłany: 27-07-2006, 22:26   

Tak w ogóle to mało mnie oni obchodzą. Tak samo to, czym sie oni zajmują. Moze jakby taki pan/pani sprzedawał mojemu dziecku róże rzeczy, to by mnie zaczęli obchodzic, ale teraz to w ogóle. Moze dlatego, ze jeszcze żadnego nawet nie spotkałam. :053: Jestem prowincjonalną gęsią. xDD

alanho 
+++++

Wysłany: 27-07-2006, 22:30   

alter ego napisał/a:
Moze dlatego, ze jeszcze żadnego nawet nie spotkałam. :053: Jestem prowincjonalną gęsią.

poprostu masz dobre towarzystwo a nie to co inni sami ćpuni i alkoholicy XD

a prawda jest taka że jak sie dziecko dobrze wychowa to go do takich rzeczy nie ciągnie jako przykład podaje swoją skromną osobę

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu