Co można robić gdy ma się złamaną nogę??
Osoba która kocha sport jest właśnie uziemiona, nie jedzie przez to na obóz, a najbliższa kumpela własnie wyjeżdza...
Macie jakies pomysły? zaznacze, że miasto nie leży nad żadnym morzem ani jeziorem.
Ja dwa lata temu złamałem nogę 6-7 godzin przed wyjazdem do Szwajcarii Mało brakowało a bym nie pojechał... wbrew pozorom dużo tam pływałem, chodziłem (oczywiście tym spacerom towarzyszyły non stop krzyki rodziców "nie ganiaj bo jeszcze cos pęknie" itp) ale jednak najlepiej wypoczywac przed TV
no mżna wyjść spokojnie na dwór/pole, pooglądać tv, pograć na kompie/konsoli/komórce/nerwach , zająć się czymś na co wcześniej niemiało się czasu, pozbierać podpisu na nodze . Usiąść na jakieś ławeczce w parku lub przed domem z qmplami i pogadać sobie o ty i tamtym o tym też można
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum