Nie przepadam. Taki tam zespolik dla mrocznych trzynastek.
hmm...13lat nie mam...mroczna nazbyt tez nie jestem...eno cos mi nie gra:)) A tak zupelnie powaznie to nie popadajmy w stereotypy- muzyka to jedno, a tryb zycia drugie:))
jak widać jesteś wyjątkiem ;P
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
słuchałam ich jakiś miesiąc ;/ i chyba bardziej spodobał mi się teledysk bring me to life niż piosenka.
kilka fajnych utworów zawsze będzie mi się podobało, np. hello, albo fly
ale ten zespół to nic specjalnego. miała być nowość na rynku, a w połowie przygodny powiało przeciętnością.
EVANESCENCE
hmm....
Nic do niej nie mam, a nawet lubie jej niektóre kawałki...
Bardzo podobne do LP i PR więc nie może mi się podobać
ogulnie jest O.K.
kiedyś podobał mi się bardziej. ale ogólnie to ta Amy Lee ma fajniutki głos i nie jest jakąś plastikową piosenkarką, która zawdzięcza swój głos ekipie nad nim pracującej, więc ma plus
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie przepadam. Taki tam zespolik dla mrocznych trzynastek.
MHROCZNYCH!
Nie obrażaj MHROKU
a tak pzoa tym, zgadzam się z Tobą w 100%
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
fajna kobita
głos fajny
chcoiaż czasem kiczowato ubrana
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum