Ptasznika bym sobie raczej nie sprawiła. Ale z "dziwnych" tudzież "nietypowych" zwierzątek chciałabym mieć szczurka na przykład ^^ Moja była przyjaciółka trzymała w domu 2 szczury, kiedy do niej wpadałam, bawiłam się z nimi często (szczególnie polubiłam Mansona - tak go wołała ~~). Dziwne, ale miłe uczucie mieć na ręku takie stworzonko xD
alter ego, sama sie zdziwiłam, że szczury mogą być tak sympatyczne ^^ poczatkowo również miałam sceptyczne podejście to praktyk polegających na trzymaniu w domu "takich" zwierzątek... to się szybko zmieniło po zapoznaniu Mansona xD
Chyba jestem jeszcze starej daty. ;P Nie dla mnie takie eksperymenty.
Didek [Usunięty]
Wysłany: 25-07-2006, 21:17
Po ostatnich medialno-netowych wydarzeniach zaczalem zbierac srubokrety. A tak to raczej nie mam dziwnych zainteresowan - zwykle rozrywki dziecka z wyzszych sfer.
Mam w piwnicy jeszcze jakies 5 tys. egzemplarzy gazet i czasopism
Mam w piwnicy jeszcze jakies 5 tys. egzemplarzy gazet i czasopism
Moj tata ma w piwnicy pełno egzemplarzy Skrzydlatej Polski i jeszcze innych modelarskich gazet. Poukładane chronologicznie. ;D Chciałam oddac na makulature ale nie pozwolił. ;P
a moze trzymacie w domu jakieś nietypowe lub uważane za dziwne zwierzątko ? napiszcie o tym moż etak jak Didek macie jakies dziwne zainteresowania napiszcie etz tu o tym ;p
Alter ego
To troche smutne ze nie masz zadnych zainteresowan więc co ty robisz jeszcze oprócz siedzenia na forum i bycia moderatorem?
Didek
sorry nie o to mi chodziło chodziło mi nooooo wiesz yyyyyyyy o te srubokręty moze i podoba ci się kolekcjonowanie ich ale moim zdaaniem nie jest to typowe chociaz oryginalne ;p
_________________ Co nas nie zabije to wzmocni
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 25-07-2006, 21:42
Z tego co wiem Alter Ego lubi przesiadywac pod blokiem. Czyli jest blokersem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum