Koleżanka wącha klej!! Az mnie mdli... jeszcze nie widzialem jak to robila, ale naprawde to przechodzi wszelkie granice! Czy to normalne zachowanie? Co mam jej powiedziec, zeby wreszcie zmądrzała i nie robiła sobie krzywdy...
W ogóle co sądzicie o takim nałogu? (jakby co to ona nie jest w nałogu )
Koleżanka wącha klej!! Az mnie mdli... jeszcze nie widzialem jak to robila, ale naprawde to przechodzi wszelkie granice! Czy to normalne zachowanie? Co mam jej powiedziec, zeby wreszcie zmądrzała i nie robiła sobie krzywdy...
uuuuuu, wiesz, że nie wiem, ale napewno bym tego tak płazem jej nie odpuścił.... qurwa, klej......., rozumiem, zajarać sobie zioła (rzadko oczywiście), albo zjeść pigułe na dyskotece np raz na 2 miechy (u mnie chłopaki co tydzień wpier***), ale klej...... weź z nią pogadaj, powiedz, że to zajebiście wyniszcza, to jest coś w podobie jak fajki, tyle, że zostawia większe śleady i organizmowi jest wiele trudniej usunąc te odkłady z organizmu...... bleh......
Może to nic znacznego, poprostu lubi zapach i tylko robi to dla przyjemności, czasem sobie wąchnie, tak jak już nadmieniłes - nie jest w nałogu, czyli nie robi tego systematycznie
tylko raz sie jej zdarzyło wąchnoć i to wczoraj... spotkałem ją i patrze.. ona chyba pijana! a okazało się że klej wąchała.... inna dziewczyna gdy wąchała klej to miała później tak, ze przewidywała przyszłość jednej ze swoich koleżanek, a drugiej powiedziała przeszłość... tak się złożyło że ta wizja była identyczna z tą przyszłościa, choć wcześniej ona o tym nie wiedziała!!!
_________________ Kiedyś jeszcze wróce...
Ostatnio zmieniony przez SkooRo 25-09-2004, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł
Wysłany: 25-09-2004, 13:36
Cytat:
tylko raz sie jej zdarzyło wąchnoć i to wczoraj... spotkałem ją i patrze.. ona chyba pijana! a okazało się że klej wąchała.... inna dziewczyna gdy wąchała klej to miała później tak, ze przewidywała przyszłość jednej ze swoich koleżanek, a drugiej powiedziała przyszłość... tak się złożyło że ta wizja była identyczna z tą przyszłościa, choć wcześniej ona o tym nie wiedziała!!!
Cytat:
tylko raz sie jej zdarzyło wąchnoć i to wczoraj... spotkałem ją i patrze.. ona chyba pijana! a okazało się że klej wąchała.... inna dziewczyna gdy wąchała klej to miała później tak, ze przewidywała przyszłość jednej ze swoich koleżanek, a drugiej powiedziała przyszłość... tak się złożyło że ta wizja była identyczna z tą przyszłościa, choć wcześniej ona o tym nie wiedziała!!!
Taka inna wąchała klej: pierwszej kolezance przepowiedziała przyłość a drugiej (tej o ktorej jest mowa w temacie) przepowiedziałą przeszłość z dywanu, zupełnie nie wiedzać wcześniej co się w jej domu działo! TAk sie złozyło, że ta przeszłośc rzeczywiście istaniała... taka bajka
Wysłany: 25-09-2004, 20:49
Z dywanu LOL może wzięła jej DNA i poszła do wydziału komunikacji
[ Dodano: 25 Wrzesień 2004, 20:55 ]
Przewiduję przyszłość forum : Marta zostanie modem i po jakimś czasie jej zdejmą bo długo jej nie będzie na forum a marcelka już wogóle zrezygnuje.. Mondzio będzie jeszcze wpadał (ale nie często) Na zawsze na forum na pewno zostanie Charming, Patryk, Wieprzu. )))
Wysłany: 26-09-2004, 11:17
Cytat:
ile sie nawąchałeś kleju, GruVby ?
Czy ja mam ci podać ile tego było w powietru czy jak. ja tylko mówiłem, że wąchałem ten budapren, ale nie specjalnie i mnie bania bolała i tyle nie mam zamiaru wąchać bezpośrednio ze słoika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum