Jakby ktos mial tego sluchac to bym powiedzial ze dziwne zeby czegos w tym stylu sluchac, ale jesli chodzi o zabawe to najlepiej sie bawic przy disco-polo w piosenkach pop nie da sie zlapac rytmu techno ujdzie ale nie caly czas a rap to juz w ogole nie da sie tanczyc
zolii, mi się na przykład najlepiej przy hip-hopie tańczy (taki z domieszką funku to najlpesza rzecz na imprezę albo oldschool ;D). Przy techno nie wytrzymuję dłuższego czasu. A disco polo jak i wszelkie biesiadne hity tak mi działają na nerwy, że nie jestem w stanie się w ogóle bawić, muszę wyjść.
Jeśli ktoś się przy tym potrafi bawić to luz, niech sobie każdy słucha czego chce.
Disco polo to wiocha ale...to wlasnie przy nim bawi sie najlepiej:)) Jest zdecydowanie najzabawniej:)) Oczywiście pozaimprezkami raczej od tego stronie...:))
_________________ "Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy."
W. Szymborska
Przy wódce mówisz...hmm..kontemplowałabym raczej...;))
_________________ "Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy."
W. Szymborska
Disco polo to typowa muzyka do zabawy, to nie jest muzyka do przemyslen czy słuchania dla relaksu. Wiem co mówie, wystarczy wyjechac na wiejska zabawe i tam graja zespoły discopolopodobne, naprawde impreza przednia klasa !
disco polo to dla ciebie wszystko?to jest taka wiocha ze nie moge!jak tego mozna na codzien sluchac?co innego jak pojdziesz na dyskoteke badz jakas inna impreze i tam puszcza pare piosenek tego typu,to jest jeszcze do wytrzymania bo wiadomo ze nie beda puszczac samego techna,ale bez przesady....
_________________ Nie bierz życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziesz z niego z życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum