Witam, mam pytank. Otóż jestem ciekawa jaka jest śmiertelna dawka leków nasennych bądź innych. A może psychotropów? I są jakieś tabletki BEZ RECEPTY których przedwkowanie grozi śmiercią?? I błagam, nie piszcie, że mam samobójcze myśli- bo to nie o to chodzi. Nie mam zamiaru umierać:) Poprostu bardzo mnie to ciekawi:). Z góry dzięki za informację:)
_________________ ...::: Alkohol to Twój wróg- więc lej go w dziub:P :::...
jaka jest śmiertelna dawka leków nasennych bądź innych
Myślę, że pół paczki wystarcza 0.o
Przecież to zależy od "mocy" leku, więc różnie bywa. Bez recepty nie dostaniesz psychotropów, antydepresantów etc. Co najwyżej jakiś słabiutki nasenny.
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
lepiej za duzo, niż za mało. @ paczki Aviomarynu, i po Tobie. Ale nie umieraj ;P
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 17-07-2006, 10:11
Hmmm, a po co żreć psychotropy/leki skro wystarczy że wyskoczysz z 11go piętra ( musisz jedynie pamiętać zeby spacać głową do dołu ). Szybko , tanio i bezboleśnie
PEACE !
proponuje kupić za wszystką kasę jaką masz w końcu i tak chcesz lub ta osoba sie zabić więc kasa nie będzie potrzebna no chyba,że chce sie oszczędzać na własnej śmierci
Tussska napisał/a:
I są jakieś tabletki BEZ RECEPTY których przedwkowanie grozi śmiercią??
przadowkowanie większości leków grozi śmiercią szybszą lub wolniejszą (np. nie wydolność nerek) ale jakbyś wpierniczyła ze 100 apap-ów albo innych przeciwbólowych i nikt by cie nie znalazł i oczywiśćie nie zwróciła byś ich to twój organizm raczej tego nie wytrzyma
Ech ludzie, myslicie to w porzadku dawac jakies instrukcje?
Dobra, nikt nie napisal niczego, czego by juz nie bylo wiadomo.
Ale pomyslec o tym, ze Tusssaka moze miec powody do takich planow....
(kto uwaznie czytal forum...)
Lepiej tak nie pisz, bo jeszcze weźmie to sobie do serca.
jak ktoś chce sie zabić to i tak to zrobi i żadne podpuszczanie go do tego bardziej nie zachęci
agentm napisał/a:
Ech ludzie, myslicie to w porzadku dawac jakies instrukcje?
Dobra, nikt nie napisal niczego, czego by juz nie bylo wiadomo.
Ale pomyslec o tym, ze Tusssaka moze miec powody do takich planow....
(kto uwaznie czytal forum...)
po pierwsze zwykle samobójcy nie działają spontanicznie tylko ich próba samobójcza jest dokładnie zaplanowana bo tutaj raczej nie ma miejsca na pomyłke i raczej taka osoba wie jak chce sie zabić a nie pyta sie na forum jak to zrobić z drugiej strony Tussska robi to co większość osób które myślą o samobójstwie a dokładniej zaprzecza i próbuje obrucić to w żart
Tussska napisał/a:
I błagam, nie piszcie, że mam samobójcze myśli- bo to nie o to chodzi. Nie mam zamiaru umierać:)
Ostatnio zmieniony przez alanho 17-07-2006, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
z drugiej strony Tussska robi to co większość osób które myślą o samobójstwie a dokładniej zaprzecza i próbuje obrucić to w żart
Tussska napisał/a:
I błagam, nie piszcie, że mam samobójcze myśli- bo to nie o to chodzi. Nie mam zamiaru umierać:)
Tada! no wlasnie!
A gdzie ma sie pytac? Forum jest anonimowe, tutaj nie ma nic do stracenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum