Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 15-07-2006, 10:47 RAPERZY
Ktorego rapera najbardziej cenicie, (i nie chodzi mi tu o zespoły, bo taki temat juz jest )... Ja najbardziej cenie Peje, Onara, Borixona, Pezeta,Eldo ...
Antypatie tez mile widziane ... Ja nie trawie Tede-go, za cwaniactwo...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Jeśli masz coś sensownego do powiedzenia, to proszę bardzo. Jeśli się znasz na temacie.
underground89 napisał/a:
Nawet żeby coś skrytykować, bo będzie to brane jako nabijanie sobie postów??
Krytyka tylko konstruktywna, uzasadniona. Napisanie czegoś w stylu: "żadnego" to nabijanie postów IMO.
underground89 napisał/a:
Po prostu super absurdalne.
Absurdalne to jest twoje zachowanie, bo się udzielasz w temacie, w którym nic mądrego nie powiedziałaś jeszcze, więc śmiem twierdzić, że się na nim nie znasz. Co więcej, śmiem przypusczać, że dla ciebie każdy raper jest beznadziejny i niegodny szacunku jedynie ze tego względu, że jest raperem. Nie jest tak?
o, tego jeszcze nie lubię za bardzo ze względu na nudny, monotonny, usypiający i okropny flow.
Do kategorii "ulubione" dodaję jeszcze:
alanho napisał/a:
Ten typ mes
alanho napisał/a:
donGuralesko
Cytat:
Ten typ mes - właściwie tylko płyta Flexxipu była dobra 2cztery7 i solówka wg. mnie słabe
co Ty, Flexxip właśnie z tych wszystkich najsłabszy chociaż i tak klasa. Przecież to co wydaje Ten Typ to górna półka polskiej czarnej muzyki, 2cztery7 - klasyka już, a solówka Piotrka położyła większość polskich raperów na łopatki, IMHO ofc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum