Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 13-07-2006, 16:57 Jak reagujecie na...?
Jak reagujecie na "ochy" i "achy" jakie wydaja z siebie Wasi partnerzy podczas milosnych zabaw???
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
zastanawiam sie w sumie po co jest ten temat?? no jak mozna reagowac na ,,ochy'' ,,achy;; jak to nazwał Woof ?? gdy partnerka będzie jęczec w czasie stosunku to co mam zrobic??? bić ją za to?? jak dla mnie temat do dupy
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Wysłany: 13-07-2006, 21:40
widze ze niektozy nie kumaja ideii tego tematu (kuba696 ) ... poprostu take reakcje niektorych pesza w delikatny sposob, a innych takie reakcje nakrecaja do dalszego dzialania...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
widze ze niektozy nie kumaja ideii tego tematu (kuba696 ) ... poprostu take reakcje niektorych pesza w delikatny sposob, a innych takie reakcje nakrecaja do dalszego dzialania...
aha... no spoko,,, ja już powiedziałem co miałem do powiedzenia ) ale te ,,och'' ,,achy'' napewno w jakims stopniu podniecają , no i tyle
zastanawiam sie w sumie po co jest ten temat?? no jak mozna reagowac na ,,ochy'' ,,achy;; jak to nazwał Woof ?? gdy partnerka będzie jęczec w czasie stosunku to co mam zrobic??? bić ją za to?? jak dla mnie temat do dupy
Zgadzam się
Temat raczej do niczego nie zmierza, bo wiadomo że każdy reaguje pozytywnie na "ochy" i "achy" partnera, więc temat banalny.
P.s zaraz uslysze że jak temat mi się nie podoba to po co się wypowiadam , ale chce oglosić wszem i wobec: lubię wypowiadać swoje zdanie
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Wysłany: 14-07-2006, 12:21
alanho napisał/a:
temat jak temat ale macie problem ktoś chciał poznać opinie innych
oczywiscie...
Sakura napisał/a:
zaraz uslysze że jak temat mi się nie podoba to po co się wypowiadam , ale chce oglosić wszem i wobec: lubię wypowiadać swoje zdanie
spoko kazdy ma prawo do wlasnego zdania
kuba696 napisał/a:
jak dla mnie temat do dupy
ale w kulturalny sposob
nie spotkalem jeszcze nikogo komu by to przeszkadzalo, jeszcze bardziej mnie podnieca kiedy dziewczyna zaciska piesci/zciska (np. posciel) w dlaniach z rozkoszy
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum