myślę, że jednak lepsza, ale bez sensu jest tu licytowanie się 'lepsza' 'gorsza'.
Każdy ma swój gust i o tym dobrze wiemy.
Moim zdaniem, Rogucki w ZSWAŚZ, popłynął muzycznie i literacko dalej niż każdy by się tego spodziewał. Teksty pełne przenośni i metafor, zbliżeń do codzienności, kadrów osobowości zwykłych i nie-zwykłych. Wszystko okraszone niesamowitymi brzmieniami, idaelnie dopasowywującymi klimat całej muzycznej historii ZSWAŚZ.
Mnie, osobiście, powala znajdywanie drugiego dna w tekstach. Powala w sensie pozytywnym.
Listopad wpływa kojąco
Moim zdaniem, Rogucki w ZSWAŚZ, popłynął muzycznie i literacko dalej niż każdy by się tego spodziewał.
nie sądzisz moze, popłynął troszke za daleko.?.. w pewnych momentach odnosze wrażenie sztucznosci... i ta lirycznośc wydaje mi się troszke wymuszona...
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
Kiedyś byłam bardziej za pierwszą, później za drugą, teraz chyba znowu za pierwszą. Zdecydować się nie mogę, bo za każdym razem odkrywam w nich coś nowego Dużo osób z którymi rozmawiałam na ten temat twierdzi, że ZSWAŚZ jest do dupy, odbiega od pierwszej płyty, która w ich mniemaniu była lepsza. Teraz czekam na trzecią, zobaczymy co to będzie.
Obydiwe plyty bardzo dobre
Generalnie Coma ma bardzo dobre teksty, Rogulki ma dobry glos plus swietna gra zespolu daje naprawde kawal dobrej rockowej muzyki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum