na trzeźwo przy tym napewno bym sie przy tym nie bawił
a ja nawet po pijaku bo jak by mnie ktoś zobaczył przy takiej muzyce to bylbym przegrany. jak już to wolałbym dobrą techniawkę, np C-Bool'a, Beattraax'a, Casteam'a i takie tam inne
Techno jest mniej-więcej na tym poziomie co disco-polo.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Nie trawię disco polo i nie czuję piękna tej muzyki, które być może jest w niej zawarte. Nie mam nic do ludzi, którzy słuchają tego, ale w dzisiejszych czasach to jest obciach słuchać disco polo.
na codzień tego nie słucham,ale na imprezach jak najbardziej:)piosenki typu"raisa","przelec mnie","sąsiadka","straciłaś cnote","punkt G"itd są świetne na imprezy:)
na codzień tego nie słucham,ale na imprezach jak najbardziej:)piosenki typu"raisa","przelec mnie","sąsiadka","straciłaś cnote","punkt G"itd są świetne na imprezy:)
tak, na wiejskie dyskoteki w remizach.
Y, ty to na imprezach koty mordujesz, to się nie odzywaj
Jeszcze nic nie zabiłam, poza kilkoma komarami, muchami, pająkami i innym robadztwem. Jeśli chcesz, żeby to się nie zmieniło nie pisz takich brzydkich postów.
tak żeby na poważnie to chyba nikt nie słucha disco polo ale na imprezach jest przy tym niezła zabawa(stare hiciory rządzą!) i co dziwne wszyscy znaja teksty
dziwi mnie tylko ze dalej powstają nowe zespoły...myślałam ze ich era mineła...a ostatnio usłyszałm smieszny kawałek grupy Weekend pt."najarana anka"
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 15-07-2006, 11:40
oczywiscie ze mozna
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum