kuba696 napisał/a:
U mnie w szkole jest kolesiówa gdzie teraz jest juz 2 raz w ciąży a dopiero jest w gim O_o
wczoraj, skoro mowa o mamuśkach, widziałam na ulicy 14-15-latkę w ciąży
Heh a często widzę taką dziewczynę co ma 16 lat i jest w ciązy. I widać ja na każdej imprezie najczęsciej w stanie nietrzeźwym. Wsłczuję temu dziecku. Mam nadzieje, że kiedyś ta dziewczyna zrozumie jaką była/jest idiotką. W końcu nie robi tylko krzywdę sobie, ale przede wszytskim dziecku.
Ten facet który "maczał w tym palce" (z reguły ma on ponad 15 lat) jest pedofilem, ot co
nie jest pedofilem
to pojecie z psycholigii i okresla staly poped sexualny do dzieci
Nevoth napisał/a:
a zajście w ciąże w tak młodym wieku należy odbierać jako patologię moralną dzieciństwa z ubocznymi skutkami na całe życie!
sorcia ale w jakiej nie patologicznej rodzinie rodzice pozwola na zajscie w ciaze trzynastolatce?!?!?!
mysle ze 90% takich "dam" pochodzi JUZ z rodziny patologicznej...
i przypominam ze kodeks karny zabrania "obcowac plciowo" z osobami ponizej 15. roku zycia...
...to jest pprzestepstwo!
Imię: Kuba
Wysłany: 09-07-2006, 20:17
Cytat:
uzywales kiedys gobulek?
No wiesz, ja z globulek raczej nie skorzystam, jeśli już to z prezerwatywy. Jeśli się dobrze orientuję, to globulki są przeznaczone bardziej dla dziewczyn
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum