Imię: Magdalena
Wysłany: 08-07-2006, 17:23
jakkolwiek zdecyduj się czy masz 17 lat czy idziesz do podstawówki. G.a.p.o.n do ciebie też to się liczy, 19 lat, czy druga klasa podstawówki??
Nie rozumiem
_________________ Nie podróżuj bez mapy,
a jeżeli się potkniesz,
spadaj na cztery łapy.
Ostatnio zmieniony przez Maglena 08-07-2006, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
jakkolwiek zdecyduj się czy masz 17 lat czy idziesz do podstawówki. G.a.p.o.n do ciebie też to się liczy, 19 lat, czy druga klasa podstawówki??
Nie rozumiem
Maglena zrozum. Zerówka i podstawówka to nie jest prosta sprawa ledwo zdałem do pierwszej klasy, do drugiej jeszcze bardziej ledwo no a Komunie ma już za sobą teraz 3 klasa
Nie rozumiem
Nie spodziewam się, że zrozumiesz.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
G.a.p.o.n do ciebie też to się liczy, 19 lat, czy druga klasa podstawówki??
Już się zdecydowałem. Mam 12 lat i jestem na czwartym roku studiów.
alanho napisał/a:
gipon czy jak on tam ma poprostu spędził te kilka lat w pierwszej klasie bo to facet pierwsza klasa
Zapamiętanie pięcioliterowego wyrazu to dla ciebie trudność? Ale pomyliłeś się tylko o jedną literkę. Już niedługo nauczysz się zapamiętywać dłuższe wyrazy. Czego oni was uczą w tych szkołach specjalnych?
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
zazdrość cie zżera że my normalni ludzie chodząc do szkół (które ty i twój zespół downa nazywasz specjalnym) uczymu sie różnych ciekawych rzeczy a nie tego co ty np. jak domyślić sie ze czas biec do kibla zmienić pampersa
[ Dodano: 08 Lip 2006 07:57 pm ]
natttaly napisał/a:
rezda napisał/a:
G.a.p.o.n (dobrze piszę?!)- człowiek problem
ja bym powiedziała ze wrecz odwrotnie
czyli chodziło ci o coś takiego
melborp keiwołzc -)!?ęzsip ezrbod( n.o.p.a.G
Ostatnio zmieniony przez alanho 08-07-2006, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
zazdrość cie zżera że my normalni ludzie chodząc do szkół
Normalnych ludzi w to nie mieszaj. Jaki jesteś każdy widzi. Intelektualnie twój poziom równy jest amebie na prochach, zatem nie wciskaj bajek, że jesteś normalny. Chyba, że za normalność uważasz stan głębokiego debilizmu.
alanho napisał/a:
(które ty i twój zespół downa nazywasz specjalnym)
Poczytaj chłopcze, czym jest Zespół Downa, albo najlepiej spotkaj się z takimi ludźmi. Może wtedy odechce ci się idiotycznych i niesmacznych dowcipów. Możesz obrażać mnie, ale kalek się nie czepiaj. Wszak ja zawsze znajdę odpowiedź na twoje idiotyczne zaczepki, oni są bezbronni.
alanho napisał/a:
uczymu sie różnych ciekawych rzeczy
Hmm...Uczymu...Jakieś nowe słowo prawda? Jak je się odmienia? 1. Ja uczyma 2. Ty uczym 3. on uczymi. I liczba mnoga: 1. My uczymu 2. Wy uczyciu 3. Oni uczytca.
alanho napisał/a:
a nie tego co ty np. jak domyślić sie ze czas biec do kibla zmienić pampersa
Jeszcze kilka lat i dojdziecie do tego poziomu, nie masz się czym przejmować.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum