Siemka
Jestem ciekaw czy trenujecie salse (jak tak to jak dlugo) i gdzie, czy wam sie podoba i gdzie sie bawicie? Ja zaczolem od niedawna ale to byla milosc od pierwszego kroczku hehe.
Pozdrawiam
Ramius
Bardzo fajna sprawa naprawde mozna sie wyszumiec, wyszalec poznac nowych ludzi wiec zachecam ciebie do zapisania sie.
Jak serce jest, checi sa to dlaczego nie
pozdrawiam
Ramius
Ja we Wrocławiu chodze sobie do Rury od czasu do czasu i bardzo mi sie tam podoba fajny klimacik, muzyczka czasem Cha Che puszcza mozna sie wyszumiec hehe fajna sprawa
hehe to przyjemnego tancowania w domku. Jezeli naprawde chcesz sie nauczyc Salsy, chociaz podstawowych krokow to proponuje sciagniac sobie nie wiem mułkiem, kaza sharaza nie wiem czego tam uzywasz ale w kazdym razie napisac salsa i sciagnac jakies "salsa lessons" czy cos podobnego. Ja tak zrobilem i troszke pomoglo hehe
Pozdrawiam
Ramius
facet na kursie tańca.. no no! to teraz raczej rzadkość? choć w sumie mogę się mylić... dużo masz kumpli "po fachu"?
ja osobiście nie tańczę, ale coraz częściej myślę o zapisaniu się własnie gdzieś na takie cóś... zanim całkowicie pokryje mnie kurz!
i powiem Ci ze sie myslisz bardzo duzo facetow zapisuje sie na kursy ze swoimi dziewczynami no i nie tylko na kursy bo do klubow tez. Ja powiem Ci ze trenuje w klubie Taniec Towarzyski a Salsa to tylko taki dodatek malutki
No to zabierasz kolege z ktorym sie dogadujesz a ktory chce trenowac i nauczyc sie tanczyc, albo muisz szukac dac ogloszenie do internetu np tutaj > http://www.salsa.org.pl oficjalna strona SALSY albo przychodzisz do klubu i pytasz sie czy nie ma jakiegos mena i final
powodzenia w poszukiwaniach zycze
pozdrawiam
Ramius
No to zabierasz kolege z ktorym sie dogadujesz a ktory chce trenowac i nauczyc sie tanczyc, albo muisz szukac dac ogloszenie do internetu np tutaj > http://www.salsa.org.pl oficjalna strona SALSY
Eeee... żaden się niestety nie da namówić z kolegów Zaraz jeszcze poszukam w necie
Cytat:
albo przychodzisz do klubu i pytasz sie czy nie ma jakiegos mena
No a jeśli jednak go nie ma ? (zamęcze Cie pytaniami )
No a jeśli jednak go nie ma ? (zamęcze Cie pytaniami )
Nie no sluchaj nie ma problemu zadawal jak najwiecej pytan to mi akurat nie przeszkadza hehe.
Wlasnie.... poszukaj na internecie, na tym forum, tam najlepiej wlasnie znalesc kogos do tancowania hehe, powiem ci jednak ze trudno znalesc partnera niz partnerke
musze konczyc bo mnie gonia od kompa hehe
pozdrawiam
[ Dodano: 10 Lip 2006 10:34 am ]
hejka diabełek i co znalazłaś sobie w koncu jakiegos partnera do nauki tanca???
Ostatnio zmieniony przez Ramius 30-06-2006, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum