wiec... pilem go wprawdzie w malej ilosci, ale na tyle wystarczajacej , by powiedziec, ze:
1) nie powoduje efektow halucynogennych...przynajmneij obecny Absynt, gdyz ilosc substancji ziolopochodnych zostala zminimalizowana, by dalej mogl byc dostepny w sprzedazy
2) polecam picie w tradycyjny sposob, a wiec bierzemy do reki lyzeczke a na niej niewielka ilosc cukru. Nabieramy na te wlasnie lyzeczke Absynt i podpalamy. Gdy zgasnie mieszamy substancje znajdujaca sie na lyzeczce z Absyntem w kieliszku i pijemy
3) uwazajcie z tymi 70% , bo zakrztuszenie nie byloby specjalnie przyjemne i bezpieczne
A poza tym byl to czeski Absynt, niestety slabo dostepny w Polsce. Spotkalem go szczerze 2 razy w Krakowie po cenach dosc zabojczych - ok. 75 zl / 0,5 L
PS. Eurotrip mimo, ze przesadzony ( z Absyntem rowniez ) ale swietnym filmem jest
piłam raz. jak dla mnie nic nadzwyczajnego. Coprawda nie była to zbyt duża ilośc (buteleczka na 3) ale zero halucynacji czy innych akcji. Jak po wódzie.
_________________ Życie ma taki kolor jaki ma Twoja wyobraźnia
Chętnie bym się napiła Kiedyś chyba koledzy z klasy kupowali, ale ktoś ich zrobił w konia bo im sprzedał jakieś zwykłe zielone coś A eurotrip był świetny
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 25-06-2006, 14:31
m3lm4k napisał/a:
A poza tym byl to czeski Absynt, niestety slabo dostepny w Polsce. Spotkalem go szczerze 2 razy w Krakowie po cenach dosc zabojczych - ok. 75 zl / 0,5 L
Jesli uda mi sie zorganizowac wypad do Czech (Praga) we wrzesniu, to kupie
Fajnie jest sie napic czegos takiego ze swiadomoscia ze pijał to m.in. Franz Kafka.
Imię: ola
Wysłany: 11-07-2006, 16:50
pilam w ta sobote. Klasycznie z palonym cukrem. 70% robi swoje i pali w gardle prawie jak spirytus ale i tak dobre w smaku (lekko anyzkowe z ziolowym posmakiem)
Halunow zadnych nie mialam, za mocno tez nie weszlo, bo potem bylo jeszcze pare piw i male jaranie a i tak wrocilam do domu o wlasnych silach.
_________________ Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.
liquid jest edit: zielonkawy i ma smak amolu
a młodopolacy (w tym ja)pili go w ten sposób- i dlatego wywoływał halucynacje:
- absynt do kielonka
- podpalamy
- przykrywamy płomien ręką'
- odsłaniamy i szybko wdychamy opary zgromadzone w kieliszku
- łykamy zawartość
radze spróbowac, naprawde wkreca
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
Ostatnio zmieniony przez SlipKnot 27-08-2006, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum