Jestem ogromnym kawoszem. Nie obudze sie bez porannej kawusi. Ale jestem teraz w 6 tygodniu ciąży i nie moge jej pić Z kolei bezkofeinowej nie lubie.
Chciałam wiedziec czy dużo osób na tym forum jest uzaleznionych od kawki?
PISZCIE
nie mam nałogów... Kawy nie pijam, bo po prostu jej nie lubie...
_________________ "Ja nic nie znaczę, tylko ty, ty masz szczęśliwą być, ja ciebie kocham, lecz nie będę zły gdy szczęście da ci inny, może on da ci więcej, będzie kochać goręcej, proszę, spróbuj, przekonaj się, ja mam czas, ja poczekam"
ja tam lubię kawusie. szczególnie nescafe gold. ale to nie jest uzależnienie, bo pije tylko wtedy jak mi przyjdzie ochota i budzę się bez żadych wspomagaczy
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
uzależniona nie jestem
mam czas, że nie piję w ogóle
a bywa tak, że muszę muszę
lubię róznie, jak się śpieszę - rozpuszczalna Nesca z cukrem
jak się chcę delektować, to parzona
a dla smaku czasem moccacino.
Czesto bywam w coffee heaven, mniam.
in their name we die
nie lubie kawy, w okresie wzmożonego wysiłku umysłowego, czyli np teraz - sesja jak sie ucze po 10 godzin, co innego biore na "pobudzenie" i koncentracje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum