Piosenka jest cunda...ale własnie tez sie zastanawiam co ma wspolnego do piosenki ten teledysk ?????? moim zdaniem nic nie ma wspolnego nie pasuje i tyle sesja fotograficzna ....kapiel pod prysznicem iiii pokazane jak zawsze ciała młodych kobiet ;/
słabe... za parę miesięcy (jeśli nie tygodni) już nikt nie będzie o tym pamiętał...
Explosion ma juz okolo 2 lat dopiero teraz pojawił sie teledysk .Jak widac wciaz jest pamietany ptrzez tak długi okres czasu i mysle ze zostanie zapamietany na długo bo jest świetny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Agnes 07-06-2006, 00:32, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 07-06-2006, 16:32
explosion już mi się przejadło, na początku bardzo mi się podobało ale za często wszędzie to słyszałam, zgadzam sie z Nynką że Kalwi&Remi mieli lepsze produkcje od e. teledysk przeciętny, nic specjalnego
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Piosenka mi się bardzo podoba ( nawet ustawiłam ją na dzwonek w moim telefonie ) ale teledysk jest trochę wulgarny i wcale mi się nie podoba.Myślę ze ten teledysk wcale nie sprawił ze więcej osób polubiło tą piosenkę ( a pewnie takie było zamierzenie )
Ale Np Independence czy Higher w ich wykonaniu, są całkiem całkiem... z tym ze to juz nie komercyjny szit...
_________________ "Ja nic nie znaczę, tylko ty, ty masz szczęśliwą być, ja ciebie kocham, lecz nie będę zły gdy szczęście da ci inny, może on da ci więcej, będzie kochać goręcej, proszę, spróbuj, przekonaj się, ja mam czas, ja poczekam"
Kojarzy mi sie z wloskami na zel i bialymi szpilkami Nie lubie tego typu muzyki, chyba ze jestem pijana
[ Dodano: 22 Cze 2006 11:39 pm ]
Karolcia napisał/a:
nawet ustawiłam ją na dzwonek w moim telefonie
Prosze tylko nie to...
_________________ "Życie to, aby móc odetchnąć jeszcze raz, reszta nic nie znaczy" Mansfield
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
Woody Allen
E tam ;P.. nie jest ogólnie takim złym kawałkiem, aczkolwiek ja nie słucham techniawki po za hardsytlem (ale baaardz bardzo zadko)... A ta nowa płytka Kalwi & Remi chyba (o ile sie nie mylę ) jest cała złozona z kawałków explosion.. jeden robił mój znajomy (dj Lucky z Mitterem).. apropo tego to to explosion, które wszyscy znają nie jest wytworem w 100 % Kalwiego i Remiego, tylko jest to rmx, który przecież zrobił dj Theo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum