Wiem, że moje argumenty was nie przekonają, ale wbrew pozorom widziałam to i tamto, bo mój brat jest strażakiem. Rodzice wiedzą jak chce skończyć. Mają dużo przeciwko temu, ale cóż…. Ból? Każda inna śmierć też jest związana z bólem, a może nie? Może mylę się?
juz w przyszlym tygodniu ucze sie jezdzic na moto
ale wkurzylam sie
Ostatnio facet z prawka do mnie z tekstem " jak Ci dadza na egzaminie taka yamahe koze 150 kilogramowa to ty taka szczuplutka, drobniutka nie poradzisz sobie, nie zdasz, wiec po co tracic te 600 zł" grrrrrrrrrrrr
Wcale nie taka drobniutka i szczuplutka a poza tym dam rade !!!
musze......
w tamty roku smigalem na takim oto sprzecie: wsk 125 LELEK typu cross ( cross nie cross, botnik z przodu ma podniesiony ). i jakos mi sie odechcialo bo ja ogolnie boje sie wielu rzeczy i teraz sie zastanawiam jak moglem byc tak glupi i wyciskac ostatnie poty z Lelka na ostatnich dziurach ale ogolnie to mi sie podobaja choppery i motocykla zabytkowe
ścigacze to raczej pokazówki. Scigacze są dla ludzi z doświadczeniem bo jeśli przesiadasz się z roweru na ścigacza to jesteś koleś prawdziwym dawcą organów. Mam dopiero 14 lat i mam simsona sr50 (skuter) mam ochote sprzedać simka i kupić jakieś enduro. ale fundusze na to narazie nie pozwalają.
a i jeszcze jedno na ścigacze które jadą więcej niż 200km\h powinno być specjalne prawko lub doswiadczenie na czymś wolniejszym. dlaczego? pytanie jest proste jeśli ktoś początkujący wskoczy na ścigacza który ma 300km to jest to pocisk. i macie odpowiedź na kolejne pytanie dlaczego każdy motocyklista zyskał przydomek dowca organów. enduro górą
No mnie strasznie kręcą ścigacze W szczególności Kawasaki W przyszłości chciałabym mieć jakiegoś czerwonego/żółtego/zielonego ścigacza... Ach... Marzenia
_________________ TY ZA MNIE NIE UMRZESZ, WIĘC NIE MÓW MI JAK MAM ŻYĆ!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum