A dla mnie samobójstwo to odwaga, a nie strach. Bo samobójcy to nie są ludzie, którzy nie chcą żyć. To ludzie, którzy chcą żyć inaczej.
Ja bym się bała, ale ja w ogóle jakoś tak boję się śmierci...
_________________ Jak wsadzę Ci palec w oko, to Ty masz palec w oku i ja mam palec w oku. Ale to nie to samo...
a kto sie nieboi, a tam dużo ludiz muwi ze chce sie zabic a by tego niezrobili bo by sie bali jak evo wspomniałas:P:P:P miałem koelxzanka co chciała sie zabic i muwiła ze idzie po pociag powiedziałem niech idzie i sie rzuci pod neigo i ze wiem ze tego niezrobi powiedziała ok zebym wiedział ze to zrobi, i na drugi dzien ja widziałem w szkole
Wysłany: 16-06-2006, 12:42
kuba696 napisał/a:
muwiła ze idzie po pociag powiedziałem niech idzie i sie rzuci pod neigo i ze wiem ze tego niezrobi
Jesteś super kolegą O__o
A co, gdyby jednak to zrobiła pod Twoją namową?
Ludzie którzy tak "tylko gadają" najczęściej mają spory problem albo zryte poczucie humoru.
dokładnie, eheh idzie po pociag:P:P syzbko pisałem i gdzies zgubiłem ,,d'' hmmm wszedzie gdzie napisze cos jest ostatni post:kuba696 a za min ostatni post:Eva;p;p;p
Ja coraz częściej myślę o samobójstwie, np. pociąć się, pójść spać i wykrwawić w śnie. Też tylko kilka osób o tym wie, a Wam mogę powiedzieć, bo i tak mnie nie znacie. Tyle, myślcie co chcecie.
_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
Ja coraz częściej myślę o samobójstwie, np. pociąć się, pójść spać i wykrwawić w śnie. Też tylko kilka osób o tym wie, a Wam mogę powiedzieć, bo i tak mnie nie znacie. Tyle, myślcie co chcecie.
Czemu chcesz to zrobić?
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Masz 14 lat, wiele problemów przeżywasz inaczej. Ja w Twoim wieku też miałam takie myśli i nikomu o tym nie powiedziałam.
Nie rób głupstw, dziewczyno...
_________________ Jak wsadzę Ci palec w oko, to Ty masz palec w oku i ja mam palec w oku. Ale to nie to samo...
Na tym to polega, a jakby ktoś ci powiedział "idź pod pociąg" poszłabyś? (Co innego jak by powiedział "Nie zrobisz tego, boisz się" xD )
Gabi napisał/a:
Ludzie którzy tak "tylko gadają" najczęściej mają spory problem albo zryte poczucie humoru.
Niekoniecznie, to jest tak jak dac 12-latkowi paczke fajek - 100% gwarancji że później nie weźmie papierosa do ręki.
grim_reaper napisał/a:
To na co czekasz? Ktoś cie ma pocieszyc? Wołami odciągac od samobójstwa?
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
W naszej szkole niedawno jeden chłopak popełnił samobójstwo, bo groziło mu nieprzejście do następnej klasy. Według mnie to zwykłe tchórzostwo, ludzie którzy popełniają samobójstwo to egoiści, nie myślą o tym, że mogą kogoś tym zranić tylko o sobie. A co do osób które tylko gadają, to nie warto się nimi przejmować, poprostu chcą zwrócić na siebie uwagę.
_________________ "Są rzeczy i słowa, po których mamy pewność,
Że warto jeszcze grać, zagłuszać codzienność,
Że warto jeszcze walczyć, choć sił czasem brakuje,
Że warto ciągle wierzyć, choć wszystko źle rokuje.
Ta świeca kiedyś zgaśnie, przestaną brzmieć gitary,
Pójdziemy w swoją stronę, lecz nie stracimy wiary,
W to co dziś krzyczymy i na czym nam zależy.
Spętani w garnitury będziemy niezależni."
Czemu chcesz to zrobić?
Bo nienawidzę siebie, tego co robię, swojego charateru, wyglądu...
Gabi napisał/a:
Chciałabym dopisać, że po prostu tacy ludzie chcą tez zwrocic na siebie uwage
Chcą zwrócić na siebie uwagę, bo potrzebują pomocy i nie umieją tego pokazać w inny sposób!
_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum