Imię: Kuba
Wysłany: 14-06-2006, 19:56
Paszczak napisał/a:
Pierwszego pocałunku: brak
Wciąż czekam na 'tą jedyną'
Czy chcesz powiedzieć że się nie całowałeś??
hmm... mój pierwszy pocałunek był... którejś zimy. Spokojny, chyba na fotelu. nie pamiętam, ale wiem, że było nam obojgu ciasno i byliśmy jeszcze bliżej siebie
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Imię: Karol
Wysłany: 14-06-2006, 20:30
Bo kocham osobe, która ma już kogoś innego... a u mnie uczucia są dość trwałe nawet jeśli nieodwzajemnione... Ok gadamy nie na temat lepiej to skończyć.
_________________ "Musimy dążyć do tego by czegoś dokonać , byśmy nie żyli na próżno, aby na piaskach czasu pozostał nasz ślad."
Wysłany: 14-06-2006, 23:15
mój pierwszy miał miejsce 21 kwietnia br z moją Arletką...nigdy tego nie zapomne...siedzieliśmy sobie na huśtawkach ze dwie godz.,póżniej poszliśmy sobie w takie krzaczki i tam to sie stało...drugi miał miejsce wczoraj po komersie-imprezie na zakończenie gim.bawiliśmy sie całą noc a potem w świetle księzyca odprowadziłem ją i po raz drugi pocałowałem,teraz juz dłuzej i bardziej namiętnie,a ostatnio całowałem sie... dzisaj;) spotkaliśmy sie w takim fajnym wąwozie, trochę sie powygłupialiśmy a po tem znowu Ją pocałowałem i musze przyznac żę coraz lepiej mi to wychodzi i powoli sie uzależniam...kocham Ją bardzo i kazdego z tych pocałunków na pewno nigdy nie zapomne!!!
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 14-08-2006, 09:00
taya napisał/a:
jak powinien wyglądać wasz wymarzony pocałunek?? i jak wyglądał ten pierwszy?
jak powinien wygladac sie nigdy nie zastanawialem... ale moj pierwszy byl na schodach w moim domu...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum