Denerwują mnie (i niech się o tym dowie cały świat ) dziewczyny,które już w podstawówce zaczynają się malować.Tym samym są najczęściej egoistyczne i "puste".Myślą tylko o chłopcach...jakby później nie iały na to czasu Nie potrafią juz korzystac z młodości Co się z Wami dzieje Mam 14 (prawie 15) lat i zachowuję się jak dziecko...i co z tego Jedni się ze mnie śmieją a w innych oczach widzę zazdrośc bo ten ktos juz nie potrafi się tak zachowywać...co nie znaczy że ma chodzić po ulicach i wrzeszczeć heh...co o tym myślicie Jakby co niech każdy wie że ja jestem PRZECIW a jednocześnie załamana
Ja mam ponad 16 i też się zachowuję jak dziecko Nie zawsze, ale czasem mam takie napady A jak się dziecko w podstawówce maluje to jej sprawa, nie wiem czym się tak denerwować, na siłę ludzi nie zmienisz. A i taka dziewczynka kiedyś zrozumie że to co robiła nie było takie najlepsze. Każdy się uczy na własnych błedach.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Denerwują mnie (i niech się o tym dowie cały świat ) dziewczyny,które już w podstawówce zaczynają się malować.Tym samym są najczęściej egoistyczne i "puste".Myślą tylko o chłopcach...jakby później nie iały na to czasu Nie potrafią juz korzystac z młodości Co się z Wami dzieje Mam 14 (prawie 15) lat i zachowuję się jak dziecko...i co z tego Jedni się ze mnie śmieją a w innych oczach widzę zazdrośc bo ten ktos juz nie potrafi się tak zachowywać...co nie znaczy że ma chodzić po ulicach i wrzeszczeć heh...co o tym myślicie Jakby co niech każdy wie że ja jestem PRZECIW a jednocześnie załamana
hahahha.... chyba wiem o czym mówisz.... coraz częściej widze na ulicy takie rozdarte gówniery po 12, 13 lat... jak idą i tyłkiem zamiatają od krawężnika do krawężnika a klatke piersiową noszą wyrzej niż głowe... One dopiero są żałośne... ale z czegoś wkońcu trzeba się pośmiać....
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 11-06-2006, 15:39
no niesety są rózni ludzie.. przciez nie każda nastolatka jest taka co tylko myśli w co by tu się ubrac i jak poderwać chłopaka... na pewno sa jeszcze takie z większymi ambicjami... ale cóż taki już jest ten swiat najelpiej olać i nie zwracać uwagi... albo delikatnie sprowadzić na ziemie
Ja się zaczęłam malować dopiero w trzeciej gim., a do szkoły od pierwszej liceum. Umalowane dziewczynki z podstawówki sa komiczne Wczoraj widziałam jedną taką - zero bioder, zero biustu, a poruszała się jak jakaś kobieta-wamp:P I ten zalotny makijaż hehehehehe
ja nie kapuje po co takie młode dziewczyny się maluja bo potem tj. jak mają po 16\17 lat to wyglądają dużo starzej niż rzeczywiście mają lat. mam taki przykład w klasie: panna zaczęła sie bardzo wcześnie malowac i chodzic do solarium a teraz jak na nią patrze to mi sie niedobrze robi
Imię: Krzysztof
Wysłany: 11-06-2006, 17:13
! Jednym słowem .. są to gówniary .. ! Rozumiem jak np. na jakąś dyskotękę szkolną dla zabawy, bo w końcu są jeszcze młode.. ale jak na codzień, to również mnie to wkurza.! )
moja "siostra" jest właśnie w takiam wieku. i co prawda, ona jest pod tym względem normalna, bo ją mamuśka pilnuje, ale ma w klasie takie właśnie umalowane dziewczynki.
a już w ogóle porażka 11letnia dziewczynka w stringach <lol>
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
mhm tez uwazam to zjawisko za zalosne co zrobic olac to one swoim wygladem zanizaja swoj poziom intelektualny
_________________ "Życie to, aby móc odetchnąć jeszcze raz, reszta nic nie znaczy" Mansfield
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
Woody Allen
hmm...a ja lubie się malować-ale z umiarem i wcale niezachowuje się jak jakaś barbi czy coś w tym stylu i umiem kożystać z życia.. bawić sie i szaleć .wcale nie uważam sie za dorosłą taką - jeszcze będe stara najlepiej jest sobie zrobić sobie kucyczki nałożyć spódniczke kolorową bluzeczke i do tego lizak no to byłoby fajne
_________________ ...więc chodz...pomaluj mi życie... ;]
Imię: paweł
Wysłany: 11-06-2006, 20:25
wy sie smiejecie z trzynastolatek, ja sie smialem jak zobaczylem dzisiaj 15 latka ktory wygladal jakby wyszedl z mtv, a ze mnie sie smiali jak bylem w akedemiku ;xx
Ostatnio zmieniony przez sss 11-06-2006, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
Poprostu przechoodza trudny wiek.. wiek zmian w ich zyciu ...chca wygladac inaczej..... zobaczycie zmienia zdanie jak beda mieli 18-20 lat....beda załowac ze utracili czas swojego dziecinstwa......i tyle ze mogli dłuzej sie cieszyc dziecinstwiem a chcieli wygladac jak dorosli to mija kazdemu heheh
_________________ ”Stajesz się kimś tylko w starciu z tym co stawia ci opór”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum