A ja tam lubię VERBE... Nie wiem czy to zaliczyć ich do hiphopolo, muzyki klasycznej, techno, country czy bluesa... Osobiście mi to wszystko jedno Utworki mają fajne. Melodyjne, słów też nie mają najgorszych. Na pewno od razu zostanę zjechany, ale co tam
hiphopolo, ale niektóre kawałki nawet mi leżą:) i pasi
pis
_________________ "Zanim chłód, zanim lęk, zanim świt, zanim dzień
Chcę strzec twego snu i tulić twój cień
Proszę, pozwól mi czekać z tobą na deszcz
Być kroplą, co drży na skraju twych rzęs.."
Anna Maria Jopek - Zanim zasnę
Wysłany: 29-06-2006, 18:16
Cytat:
Ja nie mogę przeboleć jak patrzę na tych pseudoraperów wyglądają jak gostki po 30 w tych swoich garniturkach i nazywają to wszystko hh wstyd
oni nie nazywaja tego hip-hopem klasyfikuje sie ich w hip-hopie z braku lepszego okreslenia... przeciez nikt nie powie ze gra hiphopolo bo to sie raczej zle kojarzy
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
oni nie nazywają tego hh i nawet nie są w wytwórni hip-hopowej jak nie kitórzy myślą tylko są w My Music w tej wytwórni jest min gosia andrzejewicz czy kalwi&remi
Verba? Boze, nie wiem, jak to mozliwe, ze tacy ludzie wydaja plyty. Co do ich tekstow - sa jakby jakis pomysl im sie tlil w glowie, ale nie umieli go uozdobic w slowa i wychodza totalne shity!!! Ale jesli ktos to lubi, to nie chcialam go urazic.
Peace.
_________________ "Życie to, aby móc odetchnąć jeszcze raz, reszta nic nie znaczy" Mansfield
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
Woody Allen
a ja pfk i k44 i nie zmienie zdania
verba teraz tworzy - cytat z dzisiejszego BRAVO: "nowy krążek pokaze że hip-hop nas ogarniczał. teraz gramy dobry pop dla kazdego"
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
a mi się verba bardzo podoba maja zarąbiste teksty przyznaje wszem i wobec nie jest to hip- hop czy też rap. Jest to lekki pop dla każdego. Może kiedyś uważalam Bartasa i Ignaca za przedstawicleli środowiska hip hopowego, jednak tak nie jest. Verba jest swietna i the end
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum