Co myslicie o sexie nie tylko we dwoje...??????? czy było by dla was to krepujace..... czy macie ochote czasami spobowac....bo ja sie przyznam ze mam lubie doswiadczac nowych rzeczy chociaz moze wydawac sie to dla niektorych troche dziwne ........ kolezanka kiedys mnie namawiała zebym poszła z nia i z jej chłopakie,,,,?? co bys cie w mojej sytułacji zrobili ?????????????
to mi troszke podchodzi pod <bez obrazy> dziwke...... jak mozna kochac kogos i sie nim dzielic???? ja sobie nie wyobrazam za ja , moja dziewczyna i ktos inny!!! poprostu mnie to brzydzi a jesli by tak bylo to znaczy ze ta dziewczyna byla by dla mnie tylko miesem a nie moim kochanie......
Jestem zazdrosna o Niego, czasami zastanawiam sie, czy nie chorobliwie. Nie potrafiłabym patrzeć, jak "zajmuje się" inną. To... złamało by mi serce, bo jak narazie jestem dziewicą i nie zamierzam tego zmieniać. Kocham go sercem, nie ciałem - nie nastawiam się na "jak najwięcej odczuć fizycznych"
Imię: P jak Poison
Wysłany: 06-06-2006, 19:24
"A ja z przyjemnością" a tak na serio to aż takiej potrzeby nie czuję do trójkąta mi wystarczy moja dziewczyna i tylko ona
Ale jezeli byłbym wolny to... może, chociaż nie wiem, ale jeżeli już bym zakładał, że tak to:
2 dziewczyny i ja to:
2 facetów i dziewczyna to:
Ostatnio zmieniony przez Poison 06-06-2006, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
to mi troszke podchodzi pod <bez obrazy> dziwke...... jak mozna kochac kogos i sie nim dzielic????
Zdziwiłbys się jak wiele par stosuje tego typu urozmaicenia szukając rozrywki, a co ciekawe coraz więcej. Szczerze mówiąc nie wiem co w tym pociągającego, bo nie próbowałam i nie mam takiego zamiaru, ale nie można kogoś od razu nazywać Dziwką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum