ja tez stoje teraz przed wyborem klasy i zastanawiam ie nad mat-fiz-inf i boil-chem... kompletnie nie wiem co wybrac... moze ktos jest na ktoryms i powie czego moge sie spodziewac??
Idę na Ang-wos-wok prawdopodobnie, ewentualnie pol-wos-hist.
Kuuurde, masz takie fajne profile do wyboru a ja? Tylko jakiś human dziennikarski (tylko z nazwy dziennikarski, jak sie pozniej okazalo) i human artystyczny (ze sztuka majacy niewiele wspolnego). Wybralam ten pierwszy.
A z tych które podałeś, wybrałabym też ten pierwszy.
Akurat w mojej szkole niczym
Obie klasy mają WoK, obie klasy mają możliwość odbycia praktyk w redakcji jakiejś gazety lokalnej. Nie widzę różnic. Nawet jeśli chodzi o poszczególne godziny przedmiotów w tygodniu, niczym się nie różnimy.
Wybieram sie na profil humanistyczny ( historia + wos ) do I LO w bydgoszczy ( pozdro dla kumatych )
Ja również jestem z bydzi tyle tylko że ja właśnie skończyłam z wyróżnieniem (a co pochwalę się) 6lo najlepsze w naszej bydzi i choć jest ono właśnie w tym mieście to nie przeszkadza to mu być w tym roku 26 w kraju. 1lo w rankingach krajowych chyba nie jest nawet uwzględniana albo zajmuje odległe miejsca , osobiście radzę Ci iść do 2lo na profil humanistyczny u nas są bardzo dobre mat-fizy i biol-chemy a humany trochę odstają .1lo to tylko na dobrą opinię w bydzi a tak serio to kiepska szkoła .Czasami8 ludzie mówią o jakieś rywalizacji między 6lo i 1lo ale to tylko chyba ludzie z 1lo bo tak serio to 1lo nie ma szans i to tyle ode mnie
Ostatnio zmieniony przez mewa 02-06-2006, 22:49, w całości zmieniany 1 raz
musisz niestety sie zdecydowac mniej- wiecej na studia bo pozniej bedzie troche za pozno ... a profil sobie do nich dopasuj. Ja jest na medycznym (samobójstwo )
Ja jestem na profilu humanistycznym....pzezywałam rzeź 4 historie i 6 polskich :I
ale od wrzesnia bede miec tylko 2 historie a polskich tyle samo czyli 6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum