Coca Cola... Najlepiej też przegryźć cytrynką (yummy)... Niegazowanych nie lubię.... Nawet normalego taniego napoju wypić nie mogę, bo czuję się jakbym piła popitę:P
Wiek: 21 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 25-05-2006, 09:17
Nynka napisał/a:
nie popijam wódki
moj chłopak tez nie. Zawsze mnie to drażni
bleh, raczej nie pije wodki,wole piwo. Jesli juz to sok pomarańczowy lub grejfrutowy.
Zresztą - jesli juz pije to popijam tym, co jest pod ręką. Oby duzo.
ale muszę mieć koniecznie jako przegryzkę czipsy! ;D
Mam to samo:P Po prostu muszę zabić smak wódki...
Ja też nie lubie jak ktoś nie popija:P Robi mi się jakoś niedobrze jak to widzę:P Ja muszę popijać baaaardzo dużo
Jak mi zależy na szybkim zchlaniu się - to browarem, w normalnych okolicznościach - jeśli wogóle, to różne oranżady, lemoniady itp. (zwykle tenie, żeby na wódkę starczyło ;P )
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 25-05-2006, 18:56
Cytat:
Browar
Dobra opcja...
tudrak napisał/a:
No jasne, tylko że za długo się na tym nie "pojedzie"
Etam to zależy od kondycji
Cytat:
Nie popijam...
Słuszna koncepcja
--
przepraszam Ninka - nie wiem jak to się stało, że zamiast nicka "tundrak" pojawił się Twój - może ja coś przeczyłem, albo jakiś error się wkradł.
Ostatnio zmieniony przez xxxxx22 25-05-2006, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jakub
Wysłany: 26-05-2006, 14:55
Najlepsza zapita z jakies kiedykolwiek korzystalem - tymbark wisniowy (drogi ale zrobilismy na jednym kubku dwie flaszki ). Jak juz trzeba pic wodke (wole browar/wino) a sklep daleko, to sie zapija tym co jest pod reka.
Z tym, ze jak juz dochodzi do picia wodki to pije lublinianki, a wtedy nie trzeba niczym popijac
_________________ Your eyes, they were my paradise
Your smile, made my sun rise
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum