Imię: Eliza
Wysłany: 08-05-2006, 13:30
Dla mnie verba to porażka... może dlatego że często jeżdże do ciotki a tam 24h na dobe tylko verba i verba... ja tam jestem przynajmniej 1 na dwa tygodnie i zastanawiam sie skoro ona tego słucha codziennie to jak jej sie to jeszcze mogło nie znudzic?
a moze po prostu nie cierpie bo wychowywałam sie na całkiem innej muzyce...trudno teraz to powiedziec:"D
Wysłany: 07-06-2006, 16:18
mala napisał/a:
tak to prawda. na poczatku nie lubiam nic w stylu hip hop ale teraz juz jest oki
nie nazywajmy verby hip-hopem, posłuchaj sobie np. WWO albo Kasty zestaw to z Verbą i znajdź 10 szczegółów którymi się różnią
osobiście nic do nich nie mam, nie podobają mi się ich piosenki bo są zbyt monotonne i często mam problem z odróżnieniem jednej od drugiej, ale jeśli komuś to pasuje to ok
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
**MJ** wiec jesli tp nie jest hiphop to co to? bo rap to to nie jest... i wiedz ze sluchalam tych zespolow i to prawda ze w porownamiu z verba to jest duuuuuuuuuuze roznica ale gdzie by to indziej zaliczyc??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum