Pomóżcie! czemu nie moge dostać się do ftp.members.lycos.co.uk login wpisalem dobry i haslo tez bo moge tylko ze strony lycosa ale tam mozna wklejac na serwer po 5 plików :x
Pomóżcie! czemu nie moge dostać się do ftp.members.lycos.co.uk login wpisalem dobry i haslo tez bo moge tylko ze strony lycosa ale tam mozna wklejac na serwer po 5 plików :x
Jeżeli używasz Total lub Windows Commander, to żeby móc się połączyć musi użyć trybu pasywnego ...
Z tym koninem kogi źle mówisz, gdzie po ip, np. mój prawdziwy dostawca jest we Włoszech i co jakby www.koszalin.com.pl udostępniał konta nie mógłbym ?? , Musiałbym móc , dlatego na www.konin.lm.pl podajesz że z Konina jesteś , button wstawiasz i wszystko
Jeżeli używasz Total lub Windows Commander, to żeby móc się połączyć musi użyć trybu pasywnego ...
weś może sprawdź czy w ogóle się tam zarejestrowałeś!
a tak poważnie, to może net ci się wali! ?? bo raz jesteś na gg, a później znikasz bez uprzedzenia... non stop !
weś może sprawdź czy w ogóle się tam zarejestrowałeś!
a tak poważnie, to może net ci się wali! ?? bo raz jesteś na gg, a później znikasz bez uprzedzenia... non stop !
Jak mi się wali jak na każdą strone moge wejść, a propo gg nie wiecie o co chodzi?(ja cały czas jestem na gg, a SkooRo coś p******i, że raz jestem a raz mnie niema bo znikam no i dotego moja siostra ma tak samo w swoim numerku jak gada z koleżankami) :cry:
Proponuje teamt odblokować, pisac nadal listę serwerów, może sie ona przydac innym ludzikom, a temat daje jako normalny, a linki bedę przenosił do innego przyklejonego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum