Wysłany: 07-05-2006, 18:19
Nie sądziłam, że ten temat jeszcze wróci xD
kocham Biskę- cała reszta polskiego radia to badziewie. Trójka- jeszcze jako tako...
A kiedyś to właśnie Biska była tym najsłabszym ogniwem- kiedy jeszcze to było radio dla emerytów, seniorów i rencistów.
Imię: Eliza
Wysłany: 08-05-2006, 12:18
Gabi napisał/a:
ie sądziłam, że ten temat jeszcze wróci xD
kocham Biskę- cała reszta polskiego radia to badziewie. Trójka- jeszcze jako tako...
A kiedyś to właśnie Biska była tym najsłabszym ogniwem- kiedy jeszcze to było radio dla emerytów, seniorów i rencistów.
no...kiedyś to prwie nikt nie słuchał biski:) ja jeszcze lubie roxy i w miare anty radio...no i trójke bo czasem graja swietne kawałki...trójka i biska to dwa radia gdzie jeszzcze czasem puszcza npl. clostrekellera:D
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 08-05-2006, 17:00
A slucha ktos audycji po 23-ej - Zostaw wiadomosc ? Fajne to jest.
tematy po 23 sa najlepsze...
a pozniej o 24 puszczaja muzyke rockowo- metalową az do 05.50 ( przynajmiej tak było w wakacje...)
najlepsze radio, zaraz po Antyradiu...chociaz te ostatnio mi szwankuje ;(
_________________ Uśmiechnij sie... I zabij mnie...
Wysłany: 16-05-2006, 19:48
"MastaA" wymiata w tym radiu On po prostu super improwizuje xD
Nie wierze, zeby mial te wszystkie swoje teksty wypisane na kartce albo uczyl sie ich na pamiec przed programem
"MastaA" wymiata w tym radiu :DOn po prostu super improwizuje xD
Nie wierze, zeby mial te wszystkie swoje teksty wypisane na kartce albo uczyl sie ich na pamiec przed programem
Oto właśnie chodzi, on cały czas improwizuje wymyślając coraz mocniejsze teksty .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum