Ja tO TaK ChYbA KlAsYcZnIe:
Z KuMpLaMi, SłUcHaNiE MuZyKi, PrZeD KoMpEm
Znak zodiaku:
Matyas [Usunięty]
Wysłany: 18-10-2003, 19:18
Heh no ja lubie, spedzac czas z przyjaciolmi, posiedziec troche na kompie lub pograc w siatke albo pojezdzic na rowerze, albo ewentualnie pograc w noge.
Nie, chyba raczej podziekuje.
Ja tam do takich gier cierpliwosci nie mam .. strasznie szybko mi się nudza, a w CS'a to akurat jak 2godz. grałem to dobrze.
hehehe, Grzes pocieszyciel Ja ostatnio też mniej gram, zaczynaj± mnie nudzić gry, a bywało że grałem nawet do 3 rano. Ostatnio wolę tworzyć własne skrypty i programy
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Znak zodiaku:
Nokiaaa [Usunięty]
Wysłany: 21-10-2003, 13:25
Chyba tak jak większosć młodzieży:
przed kompem i TV
ale też lubie poczytać jakies fajne, młodzieżowe ksiażki
Matyas [Usunięty]
Wysłany: 21-10-2003, 15:14
Ooo to Nokia jakas nowosc, ja nie zabardzo lubie czytac nie bierze mnie to chociaz przeczytalem pare ksiazek przygodowych, ale lektury prawie zadnej do konca. Teraz musze przeczytac Pana Tadeusza :x i nie wiem jak to zrobie .
Ja tak samo jak wy wolny czas spędzam przed kompem, i z kumplami i koleżankami Telewizji już nie widziałem z kilka miesięcy tylko jak jest jakis mecz siatkówki, piłki nożnej, to czasem obejrze, a filmów to już w telewizji nie ogl±dałem z kilka miesięcy Co do cs (counter-strike) to przez ostatni czas też byłem maniakiem tej gry, grałem z qumplami po 5 godzin, nawet czasami więcej Teraz już w to tak nie gram, ale jakbym sobie trochę poćwiczył to chętnie bym z wami zagrał Greg, jeżeli tylko wyraĽicie zgode
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum