Uwielbiam grać w siatkówke! Jest to moja ulubiona gra zespołowa i nie tylko! Zawsze z dziewczynami z klasy gramy w nią czy to w szkole czy poza nią!!! niestety jestem za niska aby zacząć grać tak na poważnie!
_________________ Przyjdź zapukaj jak najciszej
Ja na pewno Cię usłyszę
Już nie zasnę aż do rana
Bo ja jestem zakochana
Imię: Bartek
Wysłany: 08-05-2006, 14:16
Ja lubie sobie w Ping-Pong czasami pograc, a czasami w siatkówke, a czasami w koszykówke, i jeszcze zcasami w piłkę nozną (noge:D), no i chyba juz wszystko wymianiłem jak mi sie przypomni to jeste dopisze
Imię: Ela
Wysłany: 08-05-2006, 16:31
uwielbiam siatkówkę, ale tylko męską. kobiety grają tak nijako. za niedługo zaczyna się sezon reprezentacyjny. no i oczywiscie czekamy na listopad. zobaczymy co pokaza w Japonii:)
a tu się z tobą nie zgodzę;
to, że kobiety nie grają siłowo tylko taktycznie wcale nie znaczy że grają nijako,
one raczej myślą w trakcie gry, facet czasem walnie na oślep byle blok obić,
bo jak nie patrzeć punkt to punkt, a kobiety znajdują bardziej wyszukane rozwiązania;
a poza tym mecze mężczyzn czasem wygladają jakby chcieli ale nie mogli
a mi się u kobiet podoba, że często mają ciekawe zagrania
- Marcin Nowak od czasu do czasu gra przesuniętą z obiegnięciem, podoba się to zagranie?
a jest typowe dla siatkówki kobiet
Imię: Ela
Wysłany: 22-05-2006, 20:56
ja lubie jak graja blokiem i ataki ze środka. może na mój punkt widzenia wpływa też to, że wiem jacy siatkarze są poza boiskiem; bardziej sie tym interesuję. igła jest arcysympatyczny i utalentowany a na siatkówkę kobiet patrze tylko przez mecze które oglądam. i chyba zacznę częściej oglądac także żeńską
- Marcin Nowak od czasu do czasu gra przesuniętą z obiegnięciem, podoba się to zagranie?
a jest typowe dla siatkówki kobiet
no to zagranie rzeczywiscie czesto wystepuje w kobiecych druzynach, ale naprzyklad zauwazylem ze nie tak czasto kobiety stosuja podwojna krotka...co do spotru to siatkowka jest the best , ale sie mozna niezle pokiereszowac...niestety doswiadczylem tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum