Imię: Sylwia
Wysłany: 01-02-2006, 16:23
Ja nie słucham i nie wiem ktore to... A co jakas wielka sluchaczka (moze fanka) radia Bis? Że chcesz poznac ludzi ktorzy sluchaja tego radia?
Ja niestety nie
Graja tam naprawde fajna (jak dla mnie), nietypowa muze- cos, czego nie da sie uslyszec normalnie, np ukrainskiego punka...
Kocham to radyjkooo No i ciekawi mnie, kto z mojego miasta go slucha- moze znajdzie sie ktos taki
Bardzo Inna Stacja jest po prostu zajebi*ta Słucham prawie zawsze .. a wiadomo najcześciej po północy ... sms raczej nie wysyłam ale jak kupie karte to może dołacze do grona słuchaczy "znanych" .. pozdro dla Słuchaczy BIS-u
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Wysłany: 01-02-2006, 18:13
Madritian i Nynka---> już Was lubię
Madritian--> a lubisz poranne programy z Kubą Wątłym?
Co myślisz o zmianach w radiu, jakie się dokonały od początku?
Bo czasu coraz mniej... i wogóle uzależniłam sie od komputera, wcześniej go nie miałam więc pożyteczniej spędzałam czas Niby moge słuchać przez internet, ale komp stoi u rodziców ( nosze sie z zamiarem kupienia słuchawek, ale wiadomo jak to jest ).
_________________ " Rób co chcesz, kiedy nie krzywdzisz nikogo..."
Blessed Be
ja tez słucjham radia bis .. po prosty genialna muzyka .. nie ma tylku reklam .. i tych wstretnych wiadomoscuico 5 minut .. fajna muzyka leci .. a ja lubie szczegolnie w soboty wieczorami słuchac
Imię: Eliza
Wysłany: 07-05-2006, 17:53
Bardzo Inna Stacja-jasne ze tak!!!:)
dobre jest ten program co są ci początkujący wykonawcy:):D:D:D
Kiedyś po prostu rozwaliła mnie piosenka "woda mineralna z cukrem". Powtarano to zdanie chyba z 7 razy a potem był reren "wypuść psa, kotleta, wypuść psa, tralala":D:D:D Odkąd to usłyszałam zaczęłam słuchać:D:D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum